Irány Hajdúszoboszló!


Ha nyár (vagy bármely évszak) – akkor Hajdúszoboszló! A képzeleten felül múló teljesség, komplexitás okán világraszóló kalandok kápráztatnak el; hűs habokra, finom falatokra, gyógyulásra, társra találhatunk! Magyarán: nem hagyható ki!

Hogy milyen az igazi nyár? Nos, most épp röpke ideig hüvi, de egyéni ízlés szerint: kinek, forró (és szerelmes), kinek langyi, kinek pedig társas, magános, csoportos, hátizsákos vagy autós avagy vonatos. Szűkebb vagy tágabb pénztárcájú, medencében ringatós vagy vadvízi evezős. De: mindenképpen nyár! Ahogy a nóta mondja: „Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár…”

És nincs olyan strand, amilyen Hajdúszoboszlón ne volna: úszó, pezsgő, hullám, gyermek, élmény stb. Hasonlóképpen hihetetlenül széles választékot nyújt a világhírű fürdő és gyógyfürdő a szórakoztatásban, a kikapcsolódásban, a pihenésben vagy a gyógyulásban. Fitnesz, wellnesz – higgye el: jó lesz! S akkor még szóltunk a konyhaművészeti remekekről, itókákról, amelyektől még tüzesebb lesz a menyecske, a legény meg a gazda. S ott van ugrásnyira a híres Hortobágy, Debrecen! Megannyi látnivaló, program! S higgyék el (most intettem fájó szívvel búcsúpuszit s érkeztem vissza), nem is drága. Okos beosztással végigélvezhetünk egy-két hetet úgy, hogy meg sem kottyan. Viszont a kipihentség, a feltöltődés százszorosan megtérül a hétköznapokban. Megerősíti önmagát, társas kapcsolatát, vagy akár ott találhat társra, sőt állásra Ilyenről is hallottam már, s egy új partner, egy új állás már igazán kecsegtető, nem?

Ha mindent meg akar tudni s kíván önmagának, vagy társának a avagy családjának egy (vagy ét) jó hetet, hívja ezt a fürdő közeli mobilszámot: 70/ 333 55 04 !