Híres alföldi gyógyvíz Berekfürdőn


Magyarország újonnan elismert gyógyvize a berekfürdői Termál Hotel Pávai Gyógyszálló saját hévízes kútjából feltörő sanitaqua: a gyógyító víz.

A csodálatos környezetben magas színvonalon megépített kültéri medencékben először találkozni ezzel a vízzel, a simogató érintés soha el nem feledhető élménye. A híres alföldi gyógyvizek sorába lépő új gyógyvíz rendelkezik az elődök jótékony hatásaival, melynek következtében a fáradt és fájdalmas test megújul, a lélek felüdül.

A gyógyvíz terápiás hatását TB által támogatott balneo- és fizioterápiás kezelések teljes skálájával egészítjük ki, a hotelben reumatólógia szakrendelés működik.

Szállodánk a J-N-Sz megyei Berekfürdőn található; a kastélyszerű impozáns épületben 30 szoba és 5 apartman 80 vendég kényelmes elszállásolását teszi lehetővé. A szobák rusztikus tölgy bútorokkal berendezettek, színes tv, minibár, légkondícionáló berendezés, szobatelefon, igényes zuhanyzós-fürdőszoba, közponi széf szolgálja a vendégek kényelmét. Panorámás éttermünkben  tájjellegű specialitásokat is felszolgálunk.

A csodálatos bel-és kültéri medencékben különböző hőmérsékletű gyógyvíz, pezsgőfürdő, hidromasszázs, látványfürdő, szauna teszi emlékezetessé az itt eltöltött fürdőzést. A hangulatos, tágas társalkodó és a billiard, a szórakozást biztosítják, a 60 fős konferenciaterem tudományos értekezletek, továbbképzések megrendezésére szolgál. A létesítmény 1 hektáros területén zárt parkoló kap helyet. A szép fekvésű telek közvetlen szomszédságában horgásztó található.
 

A kültéri medencékről a http://www.idokep.hu/webkamera/berekfurdo oldalon éjjel-nappal aktuális közvetítés látható.

Egész évben megújuló akciókkal várjuk a pihenni és gyógyulni vágyó kedves vendégeinket!

SZÉP kártyát elfogadunk.

 

Termál Hotel Pávai Gyógyszálló Berekfürdő

Tel/Fax:59/519-111,www.termalhotelpavai.hu

pavaihot@t-online.hu

thpfoglalas@gmail.com