Vadonatúj wellness részleg, és hidegterápiás (krioterápia) kezelések a sárvári Hotel Bassiana****-ban!


A Sárvár régi római nevét viselő exkluzív, családias, négycsillagos szálloda páratlan környezetben, ...

...a Nádasdy vár és a 9,2 hektáros sárvári Arborétum közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A Hotel Bassiana**** azon kevés szállodák közé tartozik, melyeknek vendégei az egykori bajor királyi kertben pihenhetnek, sétálhatnak, és etethetik a vadkacsákat.

Vadonatúj wellness részlegükben jakuzzival, finn- és infra szaunával, Kneipp taposóval, kardió gépekkel, sport-, gyógy- és aromás relaxáló masszázsokkal, valamint a hazánkban még kuriózumnak számító hidegterápiás kamrával várják kedves vendégeinket!

A HIDEGTERÁPIA  -120 Celsius foktól induló kezelésekkel csökkenti a fájdalmat, javítja a közérzetet, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt, és szinte észrevétlenül fogyaszt. A 2,5 – 3 perc közötti kezelések alkalmával a páciens egy -120 °C és -150 °C közé hűtött, 2-3 személyes kéthelyiséges kamrában tartózkodik. A sokkhatás nem azonnal következik be, hiszen a kamra egyik felét előzetesen -60 °C-ra hűtik, majd egy 1 perces akklimatizálódás után megy át a vendég a kamra másik helyiségébe, ahol legalább -120 Celsius fok várja.

Már egyetlen hidegterápiás kezelés alatt jelentős biokémiai és hormonális változások mennek végbe a szervezetben, amelynek eredményeként megszűnhet a fáradtságérzet és az álmatlanság, a túlterhelt izmok ellazulnak, felgyorsul a bőr és a belső szervek vérkeringése.

Hidegterápia - kinek ajánlott?

Gyakorlatilag korhatár nélkül bárkinek:

• aki szépülni, fogyni, fiatalodni szeretne,

• fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása miatt ízületi- és izom fájdalmakra, reumás      megbetegedésben szenvedőknek,

• teljesítményfokozás vagy sérülésekből való gyorsabb felépülés céljából sportolóknak,

• általános közérzet javító hatása miatt ajánlott stressz oldásra, depresszió, alvászavar kezelésére,

•tökéletesen alkalmazható bőrgyógyászati kezelések kiegészítőjeként.

Egy kezelés ára: 6.000,-Ft ,   egy 10 alkalmas bérlet ára: 50.000,-Ft , illetve szeretettel várják vendégeiket  „ÚJJÁSZÜLETÉS HIDEGTERÁPIÁVAL” csomagukkal , melynek tartalma :

 5 éjszaka szállás félpanzióval, és egy 10 alkalmas bérlettel már 99.000,-Ft/fő –től elérhető.

Páratlan szépségű belső udvarukban napozóterasz, és május 1-től szeptember 30-ig, fűthető nyitott medence teszi teljessé a kikapcsolódást.

Töltődjön fel Sárváron, a Nyugat-Dunántúl egyik legszebb fürdővárosában!

Hotel Bassiana****

H-9600 Sárvár,   Várkerület 29.

Tel.: +36 95 521 300

Fax: +36 95 323 800

E-mail: info@bassiana.hu

Web: www.bassiana.hu

www.facebook.com/hotelbassiana