Gyógyulás, regenerálódás, kikapcsolódás: Termál Hotel Liget Érd-ben


Budapesttől 25 km-re található, az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő Termál Hotel Liget***, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

A Termál Hotel Liget saját gyógyvízzel rendelkezik, amely 800 méter mélyből tör a felszínre. A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi gyógyvizes medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, a jacuzzi és a SPA részleg magas minőségű kínálata együttesen segítik, hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.


Vendégeik részére ingyenes parkoló, röplabdapálya, napozó áll rendelkezésre. A szobák TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve a vendégek tökéletes kényelmét garantálva. A földszinti közös helységekben a wifi díjtalanul használható.

A Termál Hotel Liget az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A szálloda jellege tálcán kínálja a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 110 fő és egy 40 fő befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.


Az egyéb kulturális programok lehetősége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelő szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy a vendég valóban személyes szolgáltatásban részesüljön.

Az érdi Termál Hotel Liget gyógy- és strandfürdője önállóan is látogatható. A kiemelkedően jó összetételű gyógyvíz a térség minősített gyógyfürdőjévé teszi termálfürdőnket. Fedett gyógyfürdő az év minden napján, míg a szabadtéri strand májustól szeptemberig várja a feltöltődni, kikapcsolódni vagy gyógyulni vágyó vendégeket.

A Termál Hotel Liget tökéletes hely a megújuláshoz, ahol harmónia és a csodálatos természet öleli körül. Minden kedves vendég megtalálhatja az igényeinek megfelelő kezeléstípust.

Gyógyászati szolgáltatásaik a szálloda saját, 800 méteres mélységű kútjából feltörő gyógyvízre épülnek. A 31-34°C-os víz natriumhidrogénkarbonátos, kloridos, szulfátos termálvíz, amelynek azonban bromid és jodidion tartalma is jelentős, fluoridion tartalma pedig kimondottan magas. A termálvíz elsősorban reumatikus és degeneratív elváltozások, köszvényes és neurológiai kórképek, törések, zsugorodások, fájdalmas izomgörcsök, gyógyítására alkalmas. A legjobb eredményeiket a rehabilitáció területén érték el.


Az aktív pihenés szerelmesei úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget és gyógyvizes medencéinkben pihentethetik fáradt izmaikat.

A Termál Hotel Liget egyedülálló relaxációs élményt nyújt vendégeinek, hiszen a csend, a természet közeli környezet, a nyugalom harmóniája az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.

LEGYEN A VENDÉGÜK!