Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz


3+1 akcióval indul a fürdő szezon Kelet-Magyarország és Nyugat-Magyarország leglátogatottabb fürdővárosaiban Hajdúszoboszlón és Hévízen.

Magyarország e két legjelentősebb fürdője 2015-ben közösen, új eszközökkel próbálja elérni a fürdővárosokba utazást tervező vendégeket, közvetlenül megszólítva őket kedvezményes ajánlataikkal. Elsőként egy közös marketing kampányt indítva invitálják a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket Hajdúszoboszlóra és Hévízre. A kampányban hirdetett szállásajánlatokat foglalva +1 éjszaka szállás és egyéb +1 ajándékok várják a vendégeket. Hajdúszoboszló város hivatalos turisztikai portálján a www.hajduszoboszlo.hu weboldalon, valamint Hévíz turisztikai honlapján a www.heviz.hu/akcio linken már el is indult a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezéssel a kampány, mely 2015.február 3. és április 30. között érvényes. Közös kampány, mely 2015.február 3. és április 30. között érvényes.

 

Közös kampány, közös szlogen

Magyarország két kiemelkedő látogatottságú üdülőhelye Hajdúszoboszló és Hévíz a 2015-ös évben a városmarketing területén ismét úttörő szerepre vállalkoztak. A két fürdőváros összefogásának célja, hogy modern és hatékony megjelenési lehetőségek alkalmazásával, új eszközök igénybevételével, elősegítsék a hazai vendégeket abban, hogy megismerjék az egészségtudatos életmód kialakításának lehetőségeit, valamint a vendégeknek szóló közvetlen kedvezményekkel ösztönözzék a fürdőhelyek látogatását, a fürdőkultúra fejlődését. A 2015-ös év elején mind Hajdúszoboszló, mind Hévíz esetében a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezésű kampány elindításával elkezdődött az új hullámos városmarketing, ami területileg az egész országot felöleli.

 

Kiemelt fürdővárosok, kiváló szálláshelyekkel és szolgáltatásokkal

Hévíz és Hajdúszoboszló kiemelt fürdővárosok a hazai kínálatban, hiszen mind termékük, mind látogatottságuk kiemelkedő. Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, míg Hévízen a világ legnagyobb gyógyító erejű termálvizes tava található. Az egyedülálló termék mellett mindkét településen kiváló szálláshelyek és szolgáltatások várják az ide látogató vendégeket. A változatos szálláshely és szolgáltatás kínálat mindkét településen adottak, melyeket a változatos program és rendezvény kínálat egészít ki és teszi teljessé a pihenést, a kikapcsolódást.

 

Bővebb információ az aktuális programokról:

 

Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.

H - 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ, József A u. 2-18.

Tel.: +36/52/558-928,

Fax: +36/52/558-929

E-mail: turizmus@hajduszoboszlo.hu

www.hajduszoboszlo.hu

 

 

 

 

Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

H - 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.

Tel.: +36/83/540-070,

Fax: +36/83/540-071

E-mail: office@hevizmarketing.hu

www.heviz.hu