Különleges natúr-és biokozmetikai szalon nyílt Buda szívében!


Különleges natúr-és biokozmetikai szaküzlet és referencia kozmetikai szalon nyílt Buda szívében!

Egy olyan helyre invitáljuk, ahol  a vendég kipróbálhatja és megvásárolhatja az általuk képviselt prémium kozmetikumokat.

Kozmetikai kezeléseik látványos eredményét és kényeztető élményét a nagy gondossággal kiválasztott, természetes, egyben különleges hatóanyagok, bőrgyógyászuk és kozmetikusaik szakértelme, a professzionális kozmetológiai eszközök és a szalon nyugalmat, letisztultságot árasztó atmoszférája garantálják.

A hagyományos kezelési rendet már a tisztítás során különlegessé varázsolják a természetből vett illatok és összetevők használatával. A kezelések további fázisai, a peeling, a tonizálás, a hatóanyag bevitel, a pakolások és masszázsok, az érzékeny területek ápolása, valamint a záró lépések minden csomagnál eltérőek.

Attól függően, hogy sejtmegújító, mélyhidratáló, mimikai ráncfeltöltő, bőrfiatalító, vagy azonnali feszesítő kezelésre esik a választás, a prémium minőségű, 100%-ig allergénmentes, natúr és bio készítmények a természet erejének segítségével garantálják a maximális hatást!

A szalon bőrgyógyászok és kozmetikusok irányításával minden korosztály számára, nőknek és férfiaknak egyaránt kínál bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelő kezelési csomagot.

Minden kezelés bőrdiagnosztikai felméréssel kezdődik, és egy személyre szabott ajánlással zárul. Kozmetikusaik otthoni bőrápolási csomagot is javasolnak, hogy a szalon kezelések azonnali látványos eredményeit a megfelelő, mindennapi bőrápolás segítségével elnyújthassuk, fokozhassuk.


Ízelítő a szalon kezelési menüjéből:

Tündöklő bioface

Látványos bőrsimító villámkezelés, azonnali Photoshop hatás

Tükörsima bioface
„Botox-like”, erős lifting hatású, kígyóméreg kezelés

Szeretettel és nyitási kedvezményekkel várnak mindenkit a Budapest, XII. Magyar Jakobinusok tere 4/b-ben!

Nyílt napjainkon ingyenes mini kezelésre is várjuk jelentkezésüket: +36 1 279 1567

www.armonia.hu