Venus Freeze energiamátrixa, csizma a végtagjainkra…


Némi utójáték még érzékelhető a „nemisvolttél” részéről, ami miatt nem túl szép tőle ez az utó valami, ám visszavonhatatlanul érezni zsigereinkben bizsergéseket, amelyek az évszakváltást sejtetik velünk. A tavasz megújít minket – ám mi mit teszünk a tavaszért? Ki vagy mi Venus Freeze, hogy kerül csizma végtagjainkra? Klatty a cikkcímre!

Pilisen innen, Budán túl pinceklubunkban is megállapítottuk: biza’, ránk kúszott némi téli háj, szorító ruha, hurkás has… Ha viszont betoppan a végképp leleplező nyár előtt a leleplezésben szövetségese, a tavasz – menthetetlenül lebukunk téli „vétségeink” miatt. Ideje fölvennünk a kesztyűt, a tavaszi harcmodort! Fogjuk „lájtosabbra” életünket, étkezésünket és mozogjunk rendszeresen! Ellenberger ezúttal mégsem innen közelítsünk a problémánkhoz. Tudniillik a fogyás előmozdítására, az alakformálásra és a narancsbőr csökkentésére a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésünkre. A test feszesebbé tételéhez, a karcsúbb kontúrok eléréséhez nyújtanak segítséget a gépi testkezelések. Az innovatív kezelőprogramok, melyek rendszerint többféle egymást erősítő technika és módszer ötvözéséből állnak össze, valóban a megoldásra fókuszálnak.

Mielőtt belevágunk, érdemes elvégeztetni egy testösszetétel-mérést, mely a test zsír-izom hányadának pontos megállapítására, a rejtett hasi zsír tömegének definiálására szolgál. Ezután kerülhet sor a számunkra legjobb eredményeket biztosító kezelési protokoll összeállítására, hiszen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más kombináció használ. Egy jól felszerelt orvos-esztétikai központban számos módszer áll rendelkezésre, hogy a gépi testkezelés program valóban személyre szabott és az egyéni problémára a leghatékonyabb legyen. A kezelési tervben kombinálható a helyi zsírlerakódások elleni LipoCryo zsírfagyasztás, a Venus Freeze testfeszesítés futurisztikus technológiával, a kezelések hatását fokozó orvosi nyomásterápia és a striákat halványító dermarolleres testkezelés.

 

Nyomásterápia

 

Tudományos? Fantasztikus!

 

Egyesek szerint égjen a zsír, mások szerint inkább fagyjon! A LipoCryo zsírfagyasztás véglegesen eltávolítja a helyileg lerakódott zsírpárnákat, méghozzá alacsony hőfok segítségével. Az átlagos fogyás a zsírszöveti vastagságból 3-15 mm, ami százalékosan 25-45% csökkenést jelent egyetlen kezeléssel! A kezelés nem jár fájdalommal, sőt még csak nem is kellemetlen, csupán kis területen érzékelünk átmeneti lehűlést. Mivel a zsírsejtek nagyon érzékenyek a hidegre, a kezelés hatására elpusztulnak. A folyamat teljes mértékben szabályozott, a környező szövetek nem sérülnek. A kezelés, a kezelendő terület méretétől és a zsírszövet vastagságától függően, 20-180 percet vesz igénybe. A LipoCryo kifejezetten a helyi zsírlerakódást kezeli, nem az általános elhízást, tehát azoknak ajánlott, akik többek közt a hason, derékon, hát alsó szakaszán, karokon koncentrálódott helyi lerakódástól kívánnak megszabadulni.

A Venus Freeze kezelés során a multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező által létrehozott sűrű energiamátrix kiváltja a rostok összehúzódását, kollagén szintézist és zsírbontást eredményez. Ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Hatásmechanizmusával a laza bőr kezelése, az alakformálás és cellulitkezelés egyaránt rendkívül hatékony. A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés. A kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Feszesítő hatása igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját. A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt.

Az orvosi nyomásterápia is hozzásegít a karcsúbb, feszesebb testkontúrok eléréséhez: mechanikus nyirokmasszázzsal kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan indítja be a testben a változásokat, illetve emeli a zsírbontó, cellulit csökkentését célzó kezelések hatásfokát. A nyomásterápia kezelés elején vérnyomást mérnek, és a gép automatikusan adaptálja a választott programban a nyomás erősségét a mért vérnyomás értékhez. Úgynevezett csizma kerül az alsó végtagra, illetve szükség szerint a karokra, mely a programnak megfelelő ütemben, erősséggel és sorrendben precíz nyirokmasszázst végez. A kezelési idő 20-45 perc, minden alakformáló kezelés után ajánlott.

A gyors növekedés, hirtelen súlygyarapodás vagy terhesség következtében kialakulhatnak az ún. striák, melyek kezdetben vékony és rózsaszín sávok később megnagyobbodott, élénk pirosas-lilás, legvégül fehér besüllyedt megjelenést vesznek fel. Minél hamarabb kezdjük el a probléma kezelését, annál jobbak az eredmények. A dermarolleres kezelés újrarendezi a károsodott kollagént és elasztint a dermiszben, és új kollagén termelődik. A roller által nyitott mikrocsatornákon át a bőrre felvitt szérum hatóanyagai gyorsan felszívódnak és segítik helyreállítani a károsodott bőrt. Az alkalmazott krém pedig vékonyítja a hegeket és természetes olajokkal védi az egészséges epidermiszt. Tehát: semmi nem állja tehát útját annak, hogy a strandszezonra igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben!