Zsanett Hotel, a családbarát szálloda - családias légkörben, immáron 25 éve


Zsanett Hotel. Nem Janette. Nem Jeanett. Egyszerűen így: Zsanett Hotel- Balatonkeresztúron, a Keszthelyi-öböltől délre, a Nyugati-övcsatorna mentén, ahol Somogy és Zala világa találkozik, közvetlenül a Tó partján.

1991-ben gondoltunk egy merészet és Pest megyétől három megyével arrébb, Balatonkeresztúron telepedtünk le. Családi vállalkozásként indultunk és büszkén jelenthetjük, hogy jelenleg is a szálloda 100% családi tulajdonban működik. 1991-ben még rengeteg német turista látogatta a Balatont. Sokáig nem gondoltunk arra, hogy ez megváltozhat. De ahogy mondani szokás: „Egy dolog örök: a változás.” Panzióként kezdtünk üzemelni, egy épületben, 12 szobával és 6 bungallow-val. Évek alatt nőttük ki magunkat két épületegyüttesből álló, családbarát szállodává a maga 36 szobájával és 6 faházával.

Bizonyos időközönként újra kell gondolnunk a vállalkozásunkat, hogyan is haladjunk tovább, és ez mindig új kihívások elé állítja az embert. Nem titkolt célcsoportunk maguk a családok.

A 2016-os év is az újragondolás és megújulás esztendeje. Kültéri wellness részlegünket bővítve, a medence és a szauna mellé pezsgőfürdőt építünk. Nyár elejére tervezzük, hogy elkészül a kültéri fitnessparkunk. A gyermekeknek a játszóteret megújítjuk, és nagyobb homokozót helyezünk el. És, hogy a horgászatért bolondulók is megtalálják nálunk a helyüket, rájuk gondolva lesz halpucoló és halelőkészítő sarok. Szobáink tekintetében is történtek változások. Több szoba összevonására, felújítására és klimatizálására került sor, hogy kis- és nagyobb gyermekes családok részére lakosztályokat tudjunk biztosítani. Szállodánk 1 hektár gyönyörű, romantikus parkjában elhelyezésre kerül két légkondicionált apartmanház is.

Megújulva, megfiatalodva várjuk Önöket, szállodánk mottója szerint: „Pihenés, ahogy Ön szereti” családbarát szolgáltatásokkal, családias légkörben.

Zsanett Hotel *** Balatonkeresztúr

Böczkös Szálloda és Vendéglátó Kft.Cím: H - 8648 Balatonkeresztúr, Berényi u. 9.
tel.: (00 36) 85 575 011, mobil: (00 36) 30 488 9552 ( 9:00 - 15:30
)
www.zsanetthotel.hu, info@zsanetthotel.hu