Amade Chateau***** kastélyszálló a Csallóközben


Legyen Ön is a részese butique hotelunk privát, otthonos hangulatának. Adja át magát a pihenés és kikapcsolódás örömteli óráinak a kastélyszálló török fürdőjéne különleges keleti hangulatában... Kényeztesse érzékeit főszakácsuk ételkülönlegességeivel,vagy hangulatos cukrászdájuk édességkreációival.

Az Amade Chateau***** kastélyszálló egy olyan különleges ötcsillagos hotel, mely az ősi Amadé család történelmével átitatva ötvözi a modern kor luxusát.

A szálloda a festőien szép Csallóköz szívében, Pozsonytól 50, Győrtől 25 km-re található, ahol a csend garancia. Csallóköz nagyságát tekintve a legnagyobb szárazföldi sziget Európában, különlegességét pedig termálvízi forrásaik sokasága biztosítja.

Az Amade Chateauban a vendégek rendelkezésére áll 30 luxusszoba, ebből 10 különálló lakosztály. Minden egyes szoba magában foglal egy rá jellemző különleges jegyet. A falakat kézzel festett tapéták díszítik, az ágyakon kézzel szőtt nemes anyagok teszik kényelmessé a pihenést, s a teljességet a kovácsművészek csodálatos kiegészítői teremtik meg.

Legyen Ön is a vendége!

www.hotelamade.sk