Hurrá, itt a nyár, itt a Tarzan™ Park, az Ország Legnagyobb Szabadtéri Családi Játszóparkja!


Különleges játékélményt keres gyermeke számára? Akkor látogassanak el a Tarzan™ Parkba, az Ország Legnagyobb Szabadtéri Családi Játszóparkjába, ahol a gyermekek vidám szórakozás közben fejleszthetik kreativitásukat!

A Tarzan™ Park remek lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából.

Barátságos környezetben, a gyermekekhez illő és koruknak megfelelő játékokkal kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra igazi szórakozást nyújtó eszközök egyikét.

Fejlesztő játékok

A Park 13 óriás játékszigete a szórakozás mellett a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlesztésére is szolgálnak.

Egy-egy játszóeszközön való mozgás kivitelezése, sikeres megoldása mind hozzátartozik ahhoz a tapasztalatgyűjtéshez, mely a gyermekek idegrendszerének egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen.

Szolgáltatások az egész családnak

Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára.

A 3 évnél fiatalabb gyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong, tollas, petanque vagy gyep bowling készletek is igénybe vehetőek.

Vízi élménypark

Ha nem akar strandra menni, de mégis valamilyen vizes szórakozást keres gyermeke számára, akkor próbálják ki az országban egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc változatos alakú és színű játékait.

A vizes játékok használatához a Park öltözőt, lábmosót és ruhaszárítót is biztosít.

A fákkal körbeölelt füves területek rendelkezésre állnak a családi piknikezés kedvelőinek, amihez az ott tartózkodás idejére takarókat lehet kölcsönözni.

Az élményekkel teli Tarzan™ Park szeretettel várja látogatóit!

További információk:

Tarzan™ Park

cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.

weboldal: www.tarzanpark.hu

e-mail cím: info@tarzanpark.hu

facebook: www.facebook.com/TarzanParkUjpest