BabaTB – biztonság és öröm, ha bővül a család!


Milyen ellátások is vannak? Hol kell elintézni? Képtelen vagyok eligazodni a jogszabályok között! Nem értem, hogy mit és mikor kell igényelni! Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor épp a BabaTB megoldását keresed!

"Mindjárt kifutunk az időből!

Még a babaszoba elrendezését sem fejeztük be...

Hogy is kapok anyasági támogatást és CSED-et? Milyen ellátások is vannak? Hol kell elintézni? Képtelen vagyok eligazodni a jogszabályok között!

Megérkezik a pénz, mire megszületik a baba?

Nem értem, hogy mit és mikor kell igényelni! Miből kell számolni?

Egyszerűen most nem érek rá ezzel foglalkozni!

Van, aki megoldja ezt helyettem?”

Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor hamarosan anya, szülő és gondviselő leszel. Épp a BabaTB megoldását keresed! Szolgáltatásunk megbízható és barátságos ügyintézés neked, a leendő szülőnek. Az ideális megoldást kínáljuk. Időd a gyermekedre és önmagadra fordíthatod életed legfontosabb napjaiban, a kisbabád megszületésekor.

Nézd meg miben segítünk:

* Pénzbeli ellátások:

o CSED, GYED, GYES, GYET ügyintézése,

o kismamáknak anyasági támogatás, családi pótlék igénylése,

* születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya kikérés,

* TAJ és adókártya pótlás, akár a szülőknek is,

* egyéb pénzügyi tanácsadás,

* személyre szabott számítások, kalkulációk – Mennyi is az, ami jár?

Szolgáltatásunk a várandósságtól a gyermek 3 éves koráig tartó időszakot öleli fel. Választhatsz csomagjainkból vagy dönthetsz egyedi ügyintézés mellett.

Jön a nyár, az utazások, nyaralások időszaka. Babádnak mi megigényeljük az EU TAJ kártyát is, hogy külföldön eltöltött idő alatt is a legmegfelelőbb ellátást kaphassa. Szülőként Ti magatok szintén élhettek ezzel a lehetőséggel és ránk bízhatjátok az EU TAJ kártya igénylését.

Miért ajánljuk a BabaTB-t?

Időben, gyorsan és pontosan intézkedünk. Szakértőként ismerjük és „testre szabjuk” a családtámoga-tási ellátásokat. Célunk, hogy

* anyagi veszteségtől megkímélve a legtöbbet hozzuk ki abból, ami jár, vagy igényelni lehet az újszülött érkezésekor;

* az ellátásokat mielőbb meg is kapják a szülők, és ne kelljen ezek után érdeklődni, fejben tartani;

hiszen van bőven tennivaló a kisbaba körül!

Korábbi megbízásunk példája jól mutatja milyen értékes a BabaTB:

Márta első gyermekük születésekor nem volt jogosult a csecsemő-gondozási díjra. Nem tudta, hogy a családi pótlékot és a GYES-t visszamenőleg csak 2 hónapra lehet igényelni. Azt sem tudta, hogy az anyasági támogatást legfeljebb 180 napig kérheti. Egy ügyfelünktől hallott rólunk, amikor panaszolta tájékozatlanságát, pénztelenségét. Szerencséjére 1 héttel a 180 napos jogvesztő határidő előtt megbízta a BabaTB-t a folyósítások ügyintézésével.

Végül nem veszítette el az anyasági támogatást valamint a családi pótlék és gyes megigényelt összegét. Összesen 104.825.- forintot intézett abban a hónapban a BabaTB a részére, amiért hálásan mondott köszönetet.

Kiderült az is, hogy férje TAJ kártyája és adóazonosító kártyája elveszett, amelyeknek pótlásával szintén megbízott bennünket. Férje ezt az időt munkájával tölthette az utánajárás helyett.

Ha nincs a naptárunkba beírva a határidő, kicsúszhatunk belőle. Így kevesebb pénzt kap a család, ami hiába „jár”, ha nem igényeljük időben!

Tudtad, hogy a baba születési anyakönyvi kivonatának és lakcímkártyájának kikérése kerületenként változhat? Tapasztalat, hogy az automatikusan kiküldött TAJ kártya esetében is előfordulnak kellemetlenségek. Ha nem érkezik meg, hiányzik egy előírt melléklet, vagy elírják a nevet, akkor ezt a BabaTB munkatársa elintézi. A hivatalok helyett így babád kapja figyelmed és törődésed.

Mikor érdemes felvenni a kapcsolatot?

Tapasztalatunk szerint kényelmes és egyszerű, ha a várandósság 4-5. hónapjában léptek kapcsolatba a BabaTB-vel. Pótolhatatlan biztonságérzetet és nyugalmat jelent, amikor előre rendezettek a közeljövő pénzügyei és a fáradságos papírmunkán is egyszerűen túl vagy.

Ha a születés előtti utolsó percben találsz ránk, vagy szülés után kéred együttműködésünket, természetesen akkor is készek vagyunk az ügyintézésre!

Igény szerint személyes találkozás alkalmával részletesen egyeztetjük a várható pénzbeli ellátásokat, de irodánk felkészült a teljesen online ügyintézésre is.

Miben más a BabaTB?

Szolgáltatá-unk nem az igénylés benyújtásakor, hanem az ellátás valódi folyósításakor ér véget. A legtöbb esetben mi jelezzük az édesanyának, hogy új ellátási szakaszhoz ért, esedékes a további ügyintézés.

Hogy ez mennyit jelent, azt számos szülő visszajelzéséből tudjuk, amikor második, harmadik gyermek születésekor újból felkeres bennünket!

Lépj kapcsolatba velünk!

Honlapunkon, kiadványokban és kiállításokon mutatkozunk be. Kedveljük a rendezvényeket, mert a személyes találkozás sokat segít a kérdések tisztázásában és a későbbi ügyintézésben.

Várunk szeretettel!

Címünk: 1089 Budapest, Orczy út 6. II. em. 204.

Tel.: + 36 1 459 4073, 459 4076; 06 30 335 1330

Email: info@babatb.hu

Web: www.babatb.hu

Facebook: www.facebook.com/BabaTB