A Tropicarium - a cápás állatkert egész évben várja látogatóit!


A Közép-Európa egyik legnagyobb tengeri akváriumát is bemutató, közel 3000 m²-en elterülő Tropicarium-Óceanárium 6 millió látogatójával az elmúlt 16 évben Budapest egyik kihagyhatatlan látványossága lett!

A Tropicarium Ocenárium – a “cápás állatkert“

A világ minden tájáról érkező állatok hadával várja látogatóit az év minden napján. Az állatkert lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, aprómajmok, szabadon repkedő madarak, és több ezer színes halfaj képviselője, no meg a tengerek „nehézfiúinak” számító cápák is. A rájasimogató medencében minden látogató megsimogathatja és a gondozók segítségével akár meg is etetheti a tengerek eme fenséges élőlényeit.

A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látvány folyosónak köszönhetően látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barnacápákat. Csütörtökönként 15 órakor kezdődik a látványos cápaetetés, melynek során a búvárok kézből etetik a ragadozókat. Az esőerdő részen, az aligátorok felett negyedóránként elered a trópusi eső. Jöjjön el és ismerkedjen meg a cápás állatkert lakóival!

Az egyik legnépszerűbb látványosság: a cápaetetés

Szeretné látni, hogyan falja fel az ebédjét egy homoki tigriscápa? Szeretné megismerni a kígyók étkezési szokásait? Különleges állatkertünkben lehetőség van jelen lenni és egy időnként kicsit részt venni az állatok etetésében!

Az etetések a következő időpontokban tekinthetőek meg:

http://tropicarium.hu/etetesek/

Kedd: Kajmánok, 14:30

Szerda: Nagy gyíkok, 14:30

Csütörtök: Kígyó, 14:30. Cápa, 15:00

Péntek: —

Rája: Csak csoportvezetés kapcsán

Aligátor: minden hónap harmadik hétfőjén 14:00

Piranja: csak csoportvezetés kapcsán

Majom és madár: leginkább délelőtt 11:00 – 12:00 és délután 15:00 – 16:00 között

Az esőerdőben az automatából vásárolt táppal lehet az alligátor mellett élő Coi pontyokat etetni.

Szülinapi zsúr, esküvő, csapatépítés és még sok minden más!

A Tropicarium gyermekeknek és felnőtteknek szóló csoportos programokkal várja látogatóit, idegenvezetésre is van lehetőség.

Magyarországon egyre szaporodnak a kisebb-nagyobb állatkertek, de a Tropicarium az egyetlen olyan állatkert, mely teljesen fedett helyen, a Campona Bevásárlóköz-pontban helyezkedik el. A gyerekek mindig is nyitottak voltak az állatokkal való ismerkedésre, szeretettel várják tehát Önöket akár egy ismeretterjesztő osztálykirándulás, akár egy szórakoztató program keretében!

  • Céges rendezvény
  • Csapatépítés
  • Gyerek-szülinap
  • Exkluzív, romantikus vacsora kettesben
  • Exkluzív, különleges esküvő
  • Cápaóra
  • Merülés

Cím: 1222 Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43., Campona Bevásárlóközpont

Tel: +36 1 424 3053

E-mail: info@tropicarium.hu

Web: www.tropicarium.hu

Facebook: www.facebook.com/tropicarium