CoolMom és Waiting for You - kismamaruhák szenvedéllyel és szeretettel


Bemutatkozik a CoolMom, avagy minimalista design maximalista mamiknak és a Waiting for You, az alkalmi és menyasszonyi kismamaruhák szakértője.

A CoolMom és a WaitingforYou testvérmárkák a kismamák és anyukák számára.

CoolMom: minmalista design maximalista mamiknak.

A CoolMom a babavárás kezdeti időszakától ajánlja kollekcióját. Letisztult basic ruhák, melyeket bárki könnyedén be tud illeszteni saját ruhatárába. A kollekció minden darabja variálható egymással, és mivel basic alapszínekből áll, a högyek saját stílusukhoz igazíthatják.

Be inspired, be yourself and be Cool - minden kismama és újdonsült anyuka érezze jól magát a hétköznapokban, legyen egy olyan basic kollekció a gardróbjában, amihez bátran nyúlhat. Az alapruhák, felsők, szoknyák mind-mind olyan szabásvonalakkal, bőségekkel készülnek, hogy a baba megszületése után is továbbhordhatóak, remekül megállják a helyüket egy aktiv anyuka ruhatárjában.

A márka szeretné inspirálni a nőket, hogy legyenek bátrak, ne alkudjanak meg és az öltözködés területén a babavárási és az utána következő időszakban is a legjobbat hozzák ki magukból. Ehhez nem kell nagy dolgokra gondolni, csak megtalálni a tökéletest - a CoolMom kollekciója ezt nyújtja számukra. A márka facebook oldalán élő bejelentkezésekkel mutatja az egyes ruhadarabok variálhatóságát. Egész outfiteket ajánl és felhívja a figyelmet "a kevesebb több" elvére. Az egyszínű, letisztult, kiváló minőségű ruhadarabok a jól megválasztott kiegészítőkkel , szofisztikált vonzó megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Waiting for You - különleges alkalmakra

A nagy testvér a WaitingforYou több mint 10 éve van jelen a magyar piacon. A brand az évek során a kismamák alkalmi és menyasszonyi ruha készítőjévé vált. Kisszériás alkalmi kollekciói híresek a minőségről a kitűnő szabásvonalairól és arról, hogy a márka showroomjában mindenkinek méretre készítik a Nagy napra a ruháját. Ezek a menyasszonyi ruhák a kénylmi szempontokat maximálisan szem előtt tartva készülnek.

A hagyományos menyasszonyi ruhákkal ellentétben az alapanyagok lágyak, a testet nem páncélként tartják hanem könnyedén körülölelik. A ruháknál fontos szempont, hogy minden menyasszonynak saját ruhája van, nem kölcsönzik tovább azokat, az árak így is versenyképesek a menyasszonyi ruhaszalonokéval, ahol valójában kevés kifejezetten kismamáknak készült modell található - így a WaitingforYou ruhái nem véletlenül közkedveltek és fedezik fel egyre többen külföldön is.

A menyasszonyi ruhák mellett a szalonban alkalmi ruhák között is válogathatnak az érdeklődők, melyeket szintén méretre igazítva vásárolhatnak meg. Egy kismamának se kell lemondania egy meghívást se, mert egy partytól kezdve akár az Operabálig fel tud öltözködni a márkánál.

Raáb Márta a két brand tulajdonosa és tervezője szenvedéllyel és sok szeretettel készíti ezeket a ruhákat, nem véletlen, a rengeteg pozitív visszajelzés és a vásárlóktól kapott fotó.

CoolMom

www.coolmom.hu

http://www.facebook.com/coolmom.webshop

Waiting for You

www.waitingforyou.hu

www.facebook.com/waitingforyou.kismamadivat