Buda Gourmet: hazai és nemzetközi különlegességek ínyenceknek


A Buda Gourmet-koncepció megalkotásakor a tulajdonosok egy olyan különleges szupermarket és bisztró létrehozását tűzték ki célul, amely egyedülálló nemcsak a környéken, hanem Budapesten is.

A szupermarket megálmodásakor fontos szempont volt, hogy a helyi vásárlói igények kielégítése mellett az áruházban fellelhető speciális élelmiszer alapanyagokból készült ételeket meg is kóstolhassák a bisztróba betérő vendégek. Egyszóval, a bisztró szimbiózisban van a szupermarkettel.

A nagy műgonddal kialakított komplexum minden apró részletére odafigyeltek, impozáns belső enteriőr fogadja az idelátogatókat. A szupermarket választéka rendkívül sokrétű, több mint 200-féle sajt, 900-féle bor, 100-féle zöldség-gyümölcs és 20-féle steak található meg a polcokon. Saját pékséggel rendelkeznek, valamint egy másutt sehol nem található különlegesség is található a szupermarketben: a marhahús-érlelő kamra. Ez a speciális érlelő helyiség lehetővé teszi, hogy helyben biztosítsák a kiválasztott steak érlelését a kiemelkedő íz-élmény érdekében. Továbbá érdemes megemlíteni az extra spanyol és olasz sonkakínálatot, a nem mindennapi halpultot, ahol óriáspolip, osztriga, királyrák is kapható.

A bisztró megnyitása után nem sokkal elnyerte A legjobb új étterem díjat 2015-ben a Best of Budapest & Hungary által.

A bisztróban ebédidőben svédasztalos, míg vacsoraidőben a 'la carte fogyasztásra van lehetőség. A svédasztalos ebéd kínálatban több mint 30-féle étel és gourmet desszert található, mindez kedvező áron, hétköznap 2190Ft/fő, hétvégén: 2990 Ft/fő. Az úgynevezett extra grill kártya igénylése esetén olyan különlegességeket is megkóstolhatunk, mint a kenguru, krokodil, békacomb stb. A különlegességek mellett azonban a magyaros vagy más hétköznapi konyha fogásai is megtalálhatóak a kínálatban.

Széles italválasztékukban a prémium italok mellett különösen figyelemre méltó a borválasztékuk, kínálatukban a magyar borok mellett nemzetközileg (el)ismert világhírű borászatok különlegességei is megtalálhatóak.

A 300 nm-es bisztró 102 fő befogadására alkalmas. Kiváló helyszín céges rendezvények, esküvők, bankettek, születésnapok és egyéb összejövetelek lebonyolítására.

 

A parkolás a 300 férőhelyes Buda Entertainment & Gastro kétszintes parkolóházában biztosított.

Elérhetőség:

Buda Gourmet Bistro & Market by Príma

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

+36 1/273-2709

info@budagourmet.hu

www.budagourmet.hu