4D Genesis ultrahang – Igazi ajándék a szülőknek, nemcsak karácsonykor


„Eldönteni, hogy gyermeket akarunk, egy pillanat műve csupán. De a döntés, hogy szívünk a testünkön kívül dobog, örökre szól.” Elizabeth Stone

A 4D Genesis Kft. nagy szaktudással, közel 10 éve foglalkozik 4D ultrahanggal. A vizsgálatokat MSZNUT (Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság) protokoll alapján végzik. A terhesség alatt 4 kötelező ultrahangot végeznek. Céljuk a magzati rendellenességek minél korábbi és pontosabb kiszűrése. A 4D Genesis azért is különleges a babamozits élményt kínáló rendelők között, mert minden teljes áru vizsgálatból 500 Ft-tal támogatják a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

Miért őket válasszuk életünk egyik legnagyobb élményének megörökítésére?

Nemcsak a rendelő elhelyezkedése, közelsége miatt érdemes felkeresni a 4D Genesist. Óránként jönnek a kismamák, és akkor sem kell aggódni, ha picit elkésünk. A vizsgálati idő: 30 perc, de sokszor tornára, sétára van szükség ahhoz, hogy helyzetváltoztatásra ösztönözzük őket. És itt jön egy újabb szempont, amiért érdemes a 4D Genesist választani: amennyiben a babának "nincs kedve" a babamozihoz, tehát háttal ül a vizsgálófejnek, és nem hajlandó megfordulni, egy másik napon, másik órát tudnak rászánni grátisz, hogy a családnak szép emléke, jó élménye legyen.

A sok elégedett mosoly, és hálás köszönet a garancia arra, hogy jól végezzük a feladatunkat – minden kollégánk (Barna Csilla és Gyuriczáné Mogyorósi Andrea) őszinte lelkesedéssel végzi a munkáját. Szeretjük az embereket, nagy empátiás készséggel rendelkezünk, illetve humánus hozzáállást képviselünk. A kihívás megoldása a fő célunk, minden kérdésre kielégítő választ szeretnénk adni, még arra is, amit az orvostól, védőnőtől kellemetlennek érezne megkérdezni. Az esetleges problémákat felderítjük és továbbküldjük kivizsgálásra szakintézménybe.”

Terhességi ultrahang vizsgálatok 2D, 3D és 4D technológiával:

* Biometria

* Súlybecslés

* Nuchalis redőmérés

* Flowmetria

* Anyai vesék vizsgálata

* Nőgyógyásza-ti ultrahang vizsgálat (transvaginális és hasi)

* Folliculomet-ria

* A vizsgálatról leletet állítunk ki, illetve DVD és CD lemezen rögzítik

* Mellső fali méhlepénynél 26.hétig ajánlják

* Vastagabb hasfalnál 25-30.hétig látszanak szépen a magzatok

Szolgáltatások:

* Szülészeti ultrahang vizsgálat (transvaginális és hasi)

* Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat (transvaginális és hasi)

* A vizsgálatot a  GE Voluson 730 Pro V legmodernebb ultrahang készülékkel végzik. A jó felbontás lehetővé teszi a pontos diagnózist.

Iratkozzon fel hírlevelükre és ajándékba kap egy Babaváró naplót!

„Otthonos környezetben, szeretettel várjuk a kismamákat és családjukat!”

4D-GENESIS

1026 Budapest, Lotz Károly u 14. 4-es kapucsengő

06-30-228-4444

Amennyiben nem tudják felvenni, visszahívják Önt!

4.d.babaultrahang@gmail.com

www.4dgenesis.hu

https://www.facebook.com/4dgenesis/