LEVENDARIUM® = MINDEN, AMI LEVENDULA!


A Dörgicsei Levendula Major igazi ékkő a varázslatos Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében. A családi biogazdaságban termelt és helyben feldolgozott legtisztább minőségű bio levendulából egyedi, kifinomult kézműves termékek, levendulás finomságok egész sora készül. A Levendárium® név ma már fogalom a natúrkozmetikát és az alternatív gyógymódokat kedvelők körében.

Első levendulatöveink 2003-as telepítése óta ma már közel 6 hektáron virulnak a Lavandula angustifolia és Lavandula x intermedia virágok, más gyógy- és fűszernövények társaságában. Fontos számunkra, hogy cégünk aromaterápiás minőségű illóolajai, aromavizei és az ezek felhasználásával megalkotott egyéb kozmetikai, terápiás, kulináris és ajándék termékei a lehető legszelídebb módszerekkel, nagy gonddal nevelt és feldolgozott, biológiai tisztaságú alapanyagokból és helyben készüljenek. A helyi energiák és a Balaton-felvidék természet adta, ősi erejének intelligens felhasználása fontos alapkövek számunkra. Ez az a szellemiség, mely kerek egésszé és egyedivé formálja minden egyes termékünket.

Dörgicsei mintaboltunkban is találkozhat legújabb termékeink széles palettájával: illatkeverékek (szinergiák), hét különböző fürdősó, bio virágvizek (hidrolátumok), bio illóolajok, melyek kivétel nélkül ökológiai tisztaságú olajok és növényi alapanyagok ötvözetéből, szeretettel készülnek.   

Ha valakinek Dörgicse messze van, látogasson el budapesti üzletünkbe! A Mammut I. első emeletén, a Biosétánnyal szemben található Levendárium® - Éltető Pont szeretettel várja a természet tisztaságára, gyógyító erejére szomjazó nagyvárosiakat.
Boltjaink kínálatában helyet kapnak a Vidék Minősége - Éltető Balaton-felvidék Védjegy égisze alatt tevékenykedő alkotók és termelők kézműves portékái is.

Webshopunk pedig lehetővé teszi, hogy mindehhez otthonából, kényelmesen is hozzájuthasson.

Levendárium®. Az orvos-természetgyógyász dr. Demján Ildikó által megálmodott név azt sugallja:
Ne csak gyógyulj, élj a levendulával!

 

Király Nóra
Levendárium Kft.