Nyári programozó táborok a LOGISCOOLBAN


A Logiscool-t kifejezetten azért hozták létre, hogy a programozás, a digitális írástudás elsajátítását új, kreatív módszerekkel Magyarországon is elérhetővé tegyék diákok számára. Speciális tananyaggal, új, saját fejlesztésű oktatási platformmal, játékos formában, egyetemista oktatók, inspiráló környezetben tanítják programozni a diákokat. 

A Logiscool 2014 januárjában indította el első kurzusait Budaörsön. Jelenleg 4 országban, több mint 30 helyszínen oktatnak programozást gyerekeknek. Az egymásra épülő, kezdő és haladó kurzusokat, programozó nyári táborokat a 6-18 éves korosztálynak ajánlják elsősorban. A Logiscool nyári táboraiban 2016-ban közel 5000 diák vett részt.

A gyerekeknek természetes, hogy számítógépet, tabletet, okostelefont használnak. Itt a lehetőség, hogy olyan módon tanulják meg használni, ami egész életükre pozitív hatással lesz. 

Céljuk a nyári táboraikban is az, hogy minél több diák ismerkedjen meg a programozással és kapjon kedvet, hogy folytassa azt kurzusaikon.

A Logiscool nyári programozó táborai rendkívül népszerűek: idén Programozó „hacker”, Robotika, Minecraft, Applikáció készítő, Képszerkesztő és videóvágó, valamint Honlapszerkesztő táborba várják a diákokat.  

Programjaik úgy tevődnek össze, hogy a gyerekek fél napot töltenek programozással, a másik felét pedig sporttal és játékkal a közeli szabadidőközpontokban, strandokon.

Június 19-augusztus 30 között tartott egyhetes táboraikban napi háromszori étkezést biztosítanak (tízórait, ebédet és uzsonnát).

Jelentkezni minden esetben a weboldalunk keresztül lehetséges (www.logiscool.com/buda). Érdemes ezt minél hamarabb megtenni, mert a legnépszerűbb időszakok és táborok hamar betelnek!