Hypoxi trainer:jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél.


HYPOXI edzés Nagykovácsiban, a Szolárium Stúdióban!

Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákuumterápia. A Hypoxi edzés sokkal több, háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél. 

Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél.

A Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.

A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egyidőben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér).

A nők 80%-a szenved makacs zsírlerakódásoktól - melyek különösen a combok és a fenék területén jelentkeznek. Ne vesztegesd az időt! Mi tudunk egy szuper megoldást.

Többnyire minden fáradozás hiábavaló, mivel a kedvezőtlen hajlam miatt ez a zsír sem diétával, sem intenzív sportolással nem tűnik el. 
Ezért a Hypoxi módszer célzottan a problémás területek vérkeringésének javításával kezdi meg a működését! Minél jobb a vérellátottság, annál könnyebben és gyorsabban lehet elszállítani a zsírt.

Egy kezelési egység egyáltalán nem megerőltető kardió edzés keretében történik, amely kb. 30-40 percet vesz igénybe. Így például egy ebédszünet is felhasználható HYPOXI edzés céljából.

Szalonunkban az Ön egyéni igényeihez szabott, előre meghatározott időtervet követő folyamatot készítünk. Egy kúra 12 alkalomból áll.

 

Szolárium Stúdió Napkovácsi 

Nagykovácsi Kossuth L.u.62.

06-20-390-5555