Home Catering: az otthoni vendéglátás íz- és élménymestere


Alkalmi vendég(ül)látás, hosszú hétvége, ünnep... És betoppan a rokonság vagy a baráti kör avagy munkatársi közösség – és hogyan, mivel fogadjuk? Alapból széles mosollyal, szíves szóval, de mi kerül az asztalra? Örökös gondja ez a ház asszonyának és urának. Ki és mi a megoldás? 

Erre rögvest ráérzett/ráérez a szakember, az ilyen kérdésre profi választ adó vállalkozás. Magazinunk Gazdag Tamásra, a Home Catering cég tulajdonos ügyvezetőjére talált rá, aki hozzákezdett a házi kulináris kultúra kibontakoztatásához. Lássuk a kezdeteket!

„Eredetileg is vendéglátós vagyok, egymagam vágtam bele – idézi föl az indulást Gazdag Tamás. – Terveztem, alakítgattam, aztán a valóság talaján állva hamar rájöttem, hogy sem egyedül nem megy, sem a hosszabb és költségesebb hagyományos módon. De lévén ez kiaknázatlan, szakmailag is izgalmas terület, összefogtam legjobb gyermekkori barátommal Dunai Dáviddal és internet alapra helyeztük vállalkozásunkat immár 3 éve.”

Már „csak” az erre szabott elképzelés kellett, no meg szakember, módszer- és eszköztár. Mindezt teljes erőbedobással gyorsan „kifőzte” a vállalkozó páros. A magas minőségű szakmai gárda és konyhatechnika-, illetve –technológia, két főtől akár hatszázig képes kiszolgálni a partnereket. Jellemző még a teljes diszkréció, az aznapi friss alapanyag-beszerzés, a helyszín biztosítása s az ott történő elkészítés, s az is, hogy mindent egy kézben tartanak az üres placctól a teljes berendezésig, a bevásárlástól az elkészítésen, felszolgáláson át a takarításig.

„Sikerült stabil, mindenre fölkészült-alkalmas (szakács, cukrász, sommelier, bártender, barista) szakmai csapatot felállítani, amely itthon és külhonban bárhol, bármilyen feladatot képes maradéktalanul megoldani. Tehát a Home Catering teljesen mobil és teljeskörű szolgáltató, melynek alapelve, hogy száz százalékban személyre szabott, megfizethető árú és maradandó élménnyel végződő teljesítményt kell nyújtani a megrendelő részére, mert minden catering megbízatás exkluzív (egyéni, családi, céges események, borbemutató, bográcsozás, üzleti csapatépítés, gyerekekkel kalácssütés stb.)” Ínyencek kedvéért jegyezzük meg: még a ma divatos fine dining, bistro- és gasztrovintage stílusú, vagy a molekuláris show is ideértendő; ez utóbbi napjaink legkorszerűbb konyhaművészeti eljárásainak egyike. Vagyis saját kívánalmak (étkezési, kulturális, vallási, egészségügyi szokások, paleo, gluténérzékenység, allergiák etc.), különlegességek közül választhat egy mini- vagy multicég (ilyen pl. a Grantis Hungary Zrt.), avagy egy család. 30-40 családnak is szállít ebédet a Home Catering.

Gazdag Tamás és Dunai Dávid közös vállalkozásának nagyívű terve még, hogy a fentiek alapján földrészünkön, továbbá Angliában alakítsanak ki egy megrendelői bázist, mivel a szigetország színvonalas és tehetős vidékein már szereztek tapasztalatokat. Egyszóval, aki távolabb vagy szűkebb – budai, pilisi – hazánkban kívánja rokonságát, baráti körét vendégül látni, meglepni, s nem akar egésznapos készülődéssel bajlódni, hanem csupán vendégeivel törődni, csevegni, az letéve válláról az otthoni vendéglátás terheit, nyugodt szívvel fordulhat a Home Cateringhez.

Tel:20/445-4859

info@homecatering.hu

facebook.com/homecatering.hu