Fővárosi strandhelyzet: minden részleg nyitva van, menjenek hűsölni!


Jelentősen megnövekedett a forgalom a budapesti strandokon.

 

Sokan látogatnak el a budapesti strandokra – tájékoztatott a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója. Czinege Szilvia hozzátéve: tavaly nem volt ilyen kedvező az időjárás, ezért idén máris megnövekedett a forgalom. „Minden fürdőegységünk nyitva van.”

A budapestiek szerencsések, mert sok fürdő közül válogathatnak, sok már reggel 6-tól este 10 óráig várja a látogatókat. A strandok reggel 8-tól este 8-ig vannak nyitva. Azért is szerencsések vagyunk, mert a strandjaink szép, nagy, ősfás területeken helyezkednek el, így az egyidejű befogadóképességük többezres. Mindenkit biztatunk, bátran keresse a felüdülést a strandokon.

Hétvégén, ahogy mindig, teljes személyzettel és „készültséggel” várják a hűsölni vágyókat – mondta el a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing igazgatója. A tavaly átadott Paskál strandon megújult a gyerekmedence és a hétvégén adnak át egy új játszóteret. Újdonság az is, hogy a fesztiválokon ismert kártyás rendszert vezettek be a büfében.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója elmondta, július közepétől a Palatinus is egész évben nyitvatartó fürdőegységként üzemel. Átadják az új wellness részleget, így nyári zápor esetén sem kell hazafutni, be lehet húzódni a wellness épületbe.