Modern Elegancia a Hercegasszony Birtokon


Vidéki kozmopolita butikhotelünk Mezőtúron, a Dél-Alföld egyedülálló gyöngyszeme, ami arra hivatott, hogy Vendégeink kikapcsolódását és pihenését szolgálja.

A Körős Túrtői holtága mellett elterülő 2 hektáros Birtok garantáltan kényeztet, távol röpít a világ zajától. Testet és lelket kényeztető vízi világ, különleges élményprogramok garantálják a teljes feltöltődést.

A tulajdonos Juhász családot személyes szálak kötik a kúriához, melynek története az 1800-as évek végétől íródik. Legfőbb szempont a szobák kialakításánál a régi értékek megőrzése mellett egy formabontó, kortárs építészeti és belsőépítészeti elemek által létrejött hangulat megvalósítása volt.

A bájos Iréne Bisztró kiváló Séfjei a modern konyhatechnológia szakértői - fáradhatatlanul örvendeztetik meg Vendégeinket gasztronómiai alkotásaikkal, amelyek minden esetben helyi termelők friss alapanyagaira épülnek.

A mosolygós jóllakottság érzése mára már fogalommá vált a Birtok lassan 2 éves életében, hiszen a vendégeink elismerése mellett olyan szakmai díjjal büszkélkedhetünk, mint a Gaullt & Millau Kalauz 13 pontos, 1 szakácssapkás minősítése. Ezen felül a Hercegasszony Birtok a szállodai rangsorban a Kalauz Top 10 Wellness-hotel és Top 10 Butikhotel kategóriában is a legjobbak között szerepel.

 

Hercegasszony Birtok – Veled lesz teljes!

 

Elérhetőségeink:

5400 Mezőtúr, Hercegasszony útja 1.

Tel: +36 / 56 200-166

E-mail: info@hercegasszony.hu

www.hercegasszony.hu