2017. október 7-én a III. ÉletMiNŐség Fesztiválon


Ismét várják a családi életmódváltást elősegítő komplex programok résztvevőit, akik a neves szakemberek előadásai mellett interaktív, játékos és gyakorlati foglalkozások keretében szerezhetnek új ismereteket. 
 

A témák sokrétűek művészek, tudósok, szakemberek foglalkoznak a női-férfi szerepekkel, a párkapcsolati kérdésekkel, a családi élet harmóniájával, az életvezetés, a szeretetteljes emberi kapcsolatok, a mozgás, a táplálkozás, a tudatos életvitel és a szűrés alapvető szerepével.

Hogy minél szélesebb réteget szólítsunk meg és biztassunk az EGÉSZség megőrzésére, olyan népszerű előadókat kértünk fel, mint Hommonay Zsolt színművész, Halász Pálma az Élet-Érték Alapítvány kurátora, Székely András a Népességi Kerekasztal koordinátora, Nagy Parisa a Nők Világbéke Szövetségének elnöke, Dr. Tamasi József orvos, Dr. Piczkó Katalin pszichiáter, vagy Prof. Dr. Papp Lajos Széchenyi díjas szívsebész, akik különböző aspektusokból világítják meg, hogy mi határozza meg a szubjektív életminőségünket, azaz a jólétünket.