Fusion Élményközpont – ahol az álmok valóra válnak!


A lányom csúszdázni szeretne, a bátyja gokartozna, a férjemmel pedig inkább lazítanánk a hétvégén…a Fusion Élményközpontban lehetséges! Ráadásul, gyermeke szülinapi zsúrjával most ausztriai családi síhétvégét is nyerhet!

Magyarország legnagyobb fedett központja

Óriáscsúszdák, mozgó tengeralattjáró, tematikus játszószobák, gokart pályák, interaktív képességfejlesztő játékok, és még számos szórakozási lehetőség biztonságos és garantáltan egyedülálló környezetben. A házigazdák célja, hogy összehozza a családokat és komplex szolgáltatásaival mindenből a legjobbat nyújtsa.

A főváros peremén, Budaörsön az Obi és a Metro áruház között nyílt Fusion Élményköz-pont 8200 négyzetméte-rével az ország legnagyobb fedett központjaként folyamatosan fejlődő szolgál-tatásaival várja a családokat. Bizony szükséges is e méret, hiszen a 18 és 24 méteres LED világítású hullámcsúszdák az óriás labdatenger a görgős és spirálcsúszda vagy a gokart pálya helyet követel magának.

Kicsik és nagyok egyszerre szórakozhatnak

A gyermekeket korosztályonként két, különálló játszóház várja, tapasztalt felügyelőkkel. 10 éves korig az óceánok birodalmában például tengeralattjáróval és képességfejlesztő játékokkal kalandozhatnak, az idősebbek pedig titkos ajtók, indák, forgó kerekek és függőhidak segítségével fedezhetik fel a dzsungel világát.

Kortól függetlenül trambulinokkal, légvárakkal, három szintes labirintussal, szivacslabdás ágyúkkal és játékszimulá-torokkal szórakozhat a család. A nagy terek mellé babasarkok és csendesebb szobák is kerültek, ahol a gyermekek születésnapjukat ünnepelhetik barátaikkal, mesehősnek öltözött, szakképzett animátorok segítségével.

A legmodernebb technikával felszerelt, innovatív Fusion Élményközpontban az egészséges és környezettudatos gondolkodás fejlesztése is előtérbe kerül. Játékos formában kereshetünk dinócsontvázat, miközben parajdi sóban barlangrajzokat csodálunk a Kőkorszak sószobában vagy elsajátíthatjuk a szelektív hulladékgyűjtés alapjait egy egy élethű markoló segítségével.

Az aktív kikapcsoló-dás mellett előadásokkal, színpadi műsorokkal, koncertekkel, állatsimoga-tóval, de akár nyári táborokkal is találkozha-tunk a Fusion Élményköz-pontban.

A szülőkre is gondoltak

A gyermekek színvonalas szórakoztatása mellett a család felnőtt tagjaira is gondoltak a tulajdonosok. A gokart pálya, a csocsó- és billiárd asztalok vagy a bowling terem a szülőknek is kiváló választás lehet, de ha megéheznénk sem kell elkeserednünk.

Eleinte minőségi alapanyagokkal dolgozó miniétteremben csemegézhetünk a legnépszerűbb ételekből, később komolyabb fogásokat is megkóstolhatunk, de kiülhetünk a bár és grill teraszra is koktélozni, vagy ínycsiklandó steaket enni.

Fusion Élményközpont

2040 Budaörs Keleti u. 1.

+36306034225

Szülinapi foglalás: +36303185585

www.facebook.com/FusionBPofficial

www.fusionbp.eu

info@fusionbp.eu