Tartalmas, aktív élet idős korban is


Mindannyian arra vágyunk, hogy a munkával töltött évek után biztonságban élvezhessük a nyugdíjas korral járó előnyöket. Nem kell korán kelni a munka miatt, esetleg éjszakázni, lemondani kedvelt programjainkról, és még sorolhatnánk az okokat. Egy új fejezet kezdődik az életünkben, amikor is időkorlátok nélkül valósíthatjuk meg álmainkat.

Ha Ön is szeretne egy minden kötöttségtől mentes személyes tanácsadást kérni a témában, keresse Nagy Balázs Vincét, a Groupama Biztosító üzleti vezetőjét a következő e-mailcímen: balazsvince.nagy@groupama.hu vagy a groupamanyugdij.hu kalkuláció után garantált ajándékáért kérje saját tanácsadóját a 737758 kód megadásával!  

Ahhoz, hogy tartalmas, aktív életet éljünk idős korukban is, legyen lehetőségük arra, amire egész életükben vártunk: utazhassunk, színházba vagy éppen moziba járhassunk, sportolhassunk, vagy az unokáinkat kényeztethessük. Ehhez anyagi biztonságra lesz szükségünk.

A hangsúly a biztonságon van: ne kelljen aggódnunk a pénzügyi lehetőségeink miatt, megengedhessük magunknak azt, amit életünk korábbi szakaszaiban megtehettünk, vagy akár annál többet is! Egyre kevesebben vannak, akik úgy gondolják, korai még ezzel a témával foglalkozni, vagy vakon megbíznak a jelenlegi nyugdíjrendszer terhelhetőségében. A helyzetüket reálisan látók – és ez a társadalom nagyobb része – már felismerték, hogy a munkával töltött évtizedek nem jelentenek garanciát az anyagi függetlenségre idős korukra.

Aranyszabály, hogy minél fiatalabb korban kezdjük el a takarékoskodást, annál kisebb összegről kell lemondanunk havonta aktív életünk során. A legnépszerűbb megtakarítási termékek közé tartozik a nyugdíjbiztosítás, amellyel minden évben jelentős összegű adójóváírást lehet elérni. Akár több tízmilliós összeg is összegyűlhet az évtizedek alatt, ha időben, tudatosan kezdünk el készülni.  Érdemes is erre kalkulációkat készíteni, például a www.groupamanyugdij.hu oldalon is nagyon egyszerűen ki lehet számolni, azt hogy egy bizonyos összegű nyugdíjkiegészítéshez mennyi pénzt kellene félreraknunk havonta.

Ma már egyre többen vágynak aktív életre, sokan egyenesen azt mondják, hogy a 70 lesz az új 50. Mindenesetre, aki időben megkezdi az öngondoskodást, annak nagyobb lehetősége van arra, hogy fiatalsága nyugdíjas korban se érjen véget.

A legfontosabb, hogy mindenki mérlegelje a lehetőségeit, vegye számításba az igényeit, elvárásait, hogy valóban a számára legideálisabb megtakarítási formát válassza. Aki bizonytalan a kérdésben, érdemes megismernie a Groupama Biztosító jelenlegi akcióját is, melyben nagyon vonzó garantált ajándékkal, és főleg ingyenes tanácsadással segítik meghozni azok számára a döntést, akik élményekkel teli nyugdíjas évekre vágynak. 

Tehát, keressen bizalommal:balazsvince.nagy@groupama.hu