Aprópolisz - a világ első Playmobil Játszóvárosa vár Biatorbágyon!


A gyereki fantázia különös, egyedi, igényes otthona. Magával ragadja a képzeletet, a gyereki lélek rejtett titkaiba enged betekintést. Miként egy álomban, úgy van lehetősége a gyerekeknek átélni a képzelet világának bármely szerepét. Játszani hív, játszani enged, és közös játékra buzdít.

Az Aprópolisz példanélküli

Nincs ilyen tematikájú játszóváros Magyarországon és nincs a Playmobil támogatásával működő ilyen komplex project sehol a világon. Az Aprópolisz egy kifejezetten a gyerekek számára álmodott, tervezett és épített project. Nem csupán hasznosítottunk egy teret, hanem felépítettünk kívül- belül egy álomvilágot - a GYEREKEKNEK. Az Aprópolisznak története, hangulata és lelke van. Az Aprópolisz a gyermeki képzelet játszóvárosa – a Szerepjátszóház!

Miért az első Playmobil Játszóvá-ros?

A Playmobil forgalma-zója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció. Az Aprópolisz egy játszóváros – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar működtetéssel- német támogatással. Ez egy teszt, melynek sikere esetén tervünk egy nemzetközi hálózat létrehozása.

Mivel várja az aprókat Aprópolisz?

Az Aprópolisz 1- 12 év közötti gyerekek számára létrehozott élményközpont. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki. Az Aprópolisz a Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpark kb. 85%.- a Playmobil játék. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal. Tehát ez nem egy rohangálós - tombolós hely, hanem egy leülős, elmélyülős, szerepjátékos.

Ünnepelj mint egy lovag, hercegnő vagy kalóz!

El tudsz képzelni egy olyan gyerekzsúrt, ahol az egész szervezés maximum 10 percet vesz igénybe? A mi ajándékunk Neked az IDŐ és a KÉNYELEM, amit az Aprópolisz Gyerekzsúr Szolgálata biztosít számodra. A zsúrok különleges helyszíne, az ellátás, a személyzet és a kiegészítő programok már csak Hab a tortán. Rövidesen az alábbi tematikus zsúrokat is megrendelhetitek:

  • Aprópolisz Játszóbuli

  • Aprópolisz Lovagzsúr

  • Aprópolisz Hercegnő Party

  • Aprópolisz Kalóz Vígasság

  • Aprópolisz Póni Party

Fun Café - az Aprópolisz szülőmeg-őrzője

Úgy rendeztük be a teret, hogy áttekinthető legyen minden szeglete, bárhonnan szemmel tudd tartani a Gyermekedet. Ha meginnátok egy gőzölgő kávét vagy teát, egy frissítő üdítőt vagy harapnátok valami finomat, egy finom süteményt vagy szendvicset, ki sem kell mozdulnotok, hiszen a FUN Cafe-ban mindent megtaláltok. Kínálatunk minőségi termékekből áll, melyek nagy részét helyben, frissen készítjük el. Nemcsak a Játszóváros vendégeire gondoltunk, hanem a Premier Outlet többi kedves vásárlójára is. Ha vásárlás közben kicsit megpihennétek, felfrissülnétek, csillapítanátok éhségeteket, várunk Benneteket a másik, az Aprópolisz földszintjén lévő kávézónkba.

Szeretnéd ajándékba adni vagy hazavinni az Aprópolisz élményeit?

Amennyiben az Aprópoliszban átélt élményeket otthonotokban is át szeretnétek élni, a Playmobil FUN Shopban megvásárolható termékekkel az Élmény részlegesen hazavihető.

Az Aprópolisz ajándékutalványok pedig Élményt jelentenek, figyelmet és az egymásra szánt időt. Amennyiben értesülni szeretnél az utalványok indulásáról, kérünk, iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Aprópolisz Játszóutalvány

  • Aprópolisz Gyerekzsúr utalvány

  • Aprópolisz Fun Cafe utalvány

Nem apró kedvezményes akció

Minden bölcsődés, óvodás vagy iskolás csoport számára (max. 30 főig) kedvezményes jegyárat határoztunk meg. Érdeklődjön telefonon vagy emailben!

"Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Szeretettel építettünk nektek ezt a helyet! Képzeljétek bele Magatokat! Jó játékot, jó fejlődést, boldog Gyerekkort!

Aprópolisz"

APRÓPOLISZ

Premier Outlet, 2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

+36-70-199-6988

apropopisz@apropolisz.hu

www.apropolisz.hu

https://www.facebook.com/apropolisz/ 

Hétfő - Péntek: 12:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap: 10:00 - 20:00