Adventi jótékonysági edzéssorozat a Highlander Clubban


A máriaremetei Highlander Club funkcionális edzőterem az adventi időszakban egy jótékonysági kezdeményezéssel teszi gazdagabbá kiscsoportos óráit. 

A vendégek, akik Polar övek segítségével mérik a teljesítményüket, a hatvan perc végén az elégetett kalória mennyiségével megegyező forintösszeget – önkéntes alapon – bedobhatnak egy erre a célra kihelyezett gyűjtőládába. A kezdeményezésben aktívan résztvevők minden alkalommal szavazhatnak arra is, hogy a közösség kit támogasson: küzdhetnek környékbeli óvodások mezítlábas ösvényének megépítéséért, a helyi polgárőrség önkéntes járőreinek benzinpénzéért, vagy a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak megsegítéséért!

A karácsonyt megelőző utolsó edzés végéig összegyűlt pénzt a Highlander Club megduplázza, és a támogatást annak az ügynek ajánlja fel, amelyik a legtöbb voksot kapja az adományozóktól.

A családias hangulatú sportközpont ajtaja a programsorozat alatt is nyitva áll az új vendégek előtt, akiknek az első edzés továbbra is ingyenes.

 

A klubról

A Highlander Club 2016. március 1. óta várja a mozogni vágyókat a Máriaremetei út és a Miatyánk utca sarkán. A vendégek igényei szerint kialakított órarendben korosztálytól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzéseket. Jelenleg két helyiségben kerülnek megrendezésre a csoportos órák: a funkcionális teremben a törzsizmokat erősítő Core edzések mellett népszerűek a teljes test edzését hivatott TRX, Spárta és Cross órák is, míg a másik helyiségben az elsősorban hölgyeknek szóló óratípusoké, a rúdtáncfitneszé és az areal jógáé a főszerep. A szakképzett edzői gárda prevenciós szemlélettel és jó hangulatban biztosítja a tartós fejlődés lehetőségét. Aki pedig egyéni program szerint, osztatlan figyelem mellett szeretne dolgozni, annak lehetősége van személyi edzésre is jelentkezni.

 

Highlander Club

1028 Budapest, Miatyánk u. 2.

06 30 916 4314

www.facebook.com/HighlanderClubBudapest