Szilveszteri, újévi sms-ek


Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.! Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk. Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

Élt egyszer egy kismalacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípett, semmire sem hederítet, én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Új Évet Kívánok!

Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t! Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel

Szilveszterkor, ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Az év utolsó napján, ha leszáll az éj szívünk egyet dobban valami véget ér. Ahogy búcsúzunk úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az újesztendőben.

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

Ez új év reggelén minden jót kívánok, amerre csak jársz, nyíljanak virágok! Még a hó felett is bimbó nyiladozzon, dalos madár zengjen minden rózsabokron! Ami szép és jó van a világon, mindben legyen bőven, szálljon áldás Rátok ebben az új évben!

Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet. Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthonod, családod! Boldog Új Évet Kívánok!

BÚÉK! ...és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy „GOOD YEAR”! BUUUÉK!

Elmúlik az ó-év, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. B.Ú.É.K !

Az újévre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK

Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig... Boldog Új Évet ...Bokáig!

Én ma már nem teszek-veszek egésznap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok, boldog Új ÉVET KÍVÁNOK

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Malac farka kunkorodik, alkoholszint emelkedik, elbúcsúzik az óév, helyébe egy új lép, azt kívánom:BUÉK!

Részeg hajnalok, mámoros éjszakák, üres asztalok, pár összetört pohár... S egy régi barát, aki boldog újévet kíván..

Találkozunk jövőre, te kis buta! B.U.É.K!

Új év alkalmából minden jót kívánok. Hányd le a mezőn az összes virágot. Az ivászat miatt ne fájjon a fejed, mint a hortobágyi nádas égjen a beled. Szexnek híve légy mint dalnak a zenész, lankadt faszod lepje be a penész, s hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot húzzák a farkadra. BUÉK!

Adjon az Isten minden jót ez új esztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejtsük el ez új esztendőben. Adjon az Isten bő termést, aratást..., nyakig érő sarjút, hogy bosszantsa a kaszást.. Adjon az Isten sok fát a kályhába... házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K..

Rommá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megb...szott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek. Mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki beba...va. Szép ez a szokás, mit jövőre hagyok B.U.É.K, míg magamnál vagyok!

Nem tudom milyen volt az idei éved. Kell e neked ilyenből még egy ezért amíg stabilan állok BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK.

Gratulálunk! Megnyerted a szilveszteri smsjátékunkat és a nyereményed egy 2 hetes cigánygyerek, ha 2 napon belül nem veszed át a nyereményt, küldjük az egész családot! BUÉK

Egy pillanatra megpihen az órarugó, míg a himnusz szól, vigyázzban áll a két mutató. Majd a nagyobbik egy picit előredőlve, átlép az Új Esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek: Boldog Új Évet Mindenkinek!

Az új évben éld az életed vidáman, Ne legyen hiányod pasiban és piában. Pénztárcádba gazdagságot, ágyadba sok huncutságot! Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

Bekerül a sült malac este a bendőbe, csakúgy mint én reggel a mentőbe! Nem azért visznek, mert megártott a malac, hanem kiürült sok pezsgős palack! Sok szerencsét kívánunk az új esztendőre, befértek ti is a mentőbe! B.U.É.K

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyő illat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz vagy félédes, köszöntsük az újévet.

Adjon Isten minden jót, Jobb évet, mint tavaly volt. Mitől félünk, mentsen meg, Amit várunk legyen meg. Szeretetet, békességet, Egészséget. Boldog Új Évet!

Adjon Isten füvet, fát, tele pincét, kamarát, sok örömöt a házba, boldogságot a családba! Búék!

Jelzem mindazoknak, akik 2018-ra a legjobbakat kívánták nekem, hogy semmi sem lett belőle. Épp ezért 2018-ra kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy benzin utalványt kérek! Köszi! Boldog Új Évet Kívánok!

Lassan vége lesz az évnek, terveid már biztosan a jövőbe néznek. Gondolatban koccintok éjfélkor veled és kívánok boldog sikeres új évet neked. B.U.É.K.

Itt az újév hamarosan, Mért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! BÚÉK

Szilveszter éjjelén az erdőben óriási a móka, együtt vedel a vadnyúl és a róka. Az öreg szarvas tök matt részeg, a vaddisznó tántorog, extazy-t esznek az őzek. A fácán totálkáros, és el is tévedt, őrült hangon pedig azt ordítja, hogy BOLDOG ÚJ ÉVET !

Éjfélt ütött már az óra, koccintsunk a harangszóra. BÚÉK

Utolsó napján ennek az évnek, én leszek nagyon részeg! Ezért szólok előre... találkozunk jövőre! B.U.É.K!

Sms-em nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: Boldog Új Évet Kívánok!

Könny sohase érje csillogó szemedet, bú sohase takarja vidám kis szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, s a boldogság közben gondolj néha rám ! BÚÉK!

Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok: Boldog Új Évet kívánok!

Új év, új élet. Új érv, új mérleg. Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott. Az élet tele van reménnyel, naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid! Boldog Új Évet Kívánok!

A szerencsebanknál a 2018-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Csillagszórók csillogása, petárdák robbanása űzze el 2013 minden rosszát, s a pezsgős poharak víg koccanása hozzon neked szeretetben gazdag boldog új évet!

2018-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2018!