Örökmozgók figyelem! Vár a Gyerekcenter!


Gyerkőcöd jobban fog emlékezni a játszóházi kiruccanásra, mint a legutóbbi születésnapi bulira. Mert itt minden négyzetméteren biztos kaland és derű vár! Garantáltan unalommentes időtöltés az egész családnak!

Mivel vár Titeket játszóházunk?

5+1 mesés ok, amiért nálunk jobb a játék:

1. 2500 négyzetméte-res területen szabad a gazda! Ekkora terepen csak a mesefilmekben lehet játszani. Felnőttnek sem kevés, de egy gyerek számára ez akkora, mint egy egész földrész. Főleg, ha lépten-nyomon adódik valami újdonság.

2. Trambulin, csúszda, ugrálóvár, hahó! Ilyesmivel még azok se dicsekedhetnek otthon, akik rózsapír hercegkisasszonynak vagy kis hercegnek születtek. Nálunk nem csupán a gyerekre méretezett, hanem minden képzeletet felülmúló méretű játéklehetőségek várnak. Olyan léptékben, mintha neked egy egész ország állna rendelkezésedre ahhoz, hogy személyes hobbidnak élj.

3. Mászódomb, gokart- és focipálya. Itt a lehetőség, hogy a gyermekedet fejlődni, mosolyogva játszani, örömteli mozgás közben lásd. Nálunk mindig egymásra találnak a gyerekek, barátságok szövődnek, és legközelebb már együtt érkeznek játszani. Hadd tomboljon a gyermeked a többiekkel ott, ahol nem érheti baj!

4. Kellemes fáradtság: van ilyen. Ha képessége-inket edzettük, és játékosan fejlesztettük magunkat, nem kimerültséget érzünk, hanem nyugodt derűt. Ez az élmény a gyerekek számára naponta elérhető. Este pedig tutira könnyen megy a lefekvés!

5. Bármilyen napon, bármilyen időben számíthatsz ránk. Meghiúsult a kirándulás, mert zuhog az eső? Nem kell a tévé előtt unatkozni, hiszen a játszóház egész területe fedett, így akármilyen mínuszok röpködnek is kint, a kicsik bent pólóban rohangászhatnak. Hétvégén, még vasárnap is nyitva tartunk!

6. +1  Együtt játszhattok, mert nálunk nem tilos a szülőnek se az, ami a gyereknek szabad. És fordítva! A játékban nincsenek korosztályok, csak önfeledt játékosok. Te is biliárdozhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz, és püfölheted a játékgépeinket egyedül vagy a gyermekeddel együtt, ha játszani vágysz. Felmászhatsz vele a trambulinra, és ő veled jöhet felfedezni gyermekkorod kedvenc játékait. Együtt lehettek a közös örömben.

Játszóházi kiruccanás – biztos siker

Gyertek el a Gyerekcenter-be, ahol gyereked ele-mében érezhe-ti magát. Meglepetés-ben lesz részed! Ennyi jókedvet és friss erőt sehol máshol nem látsz! Miközben csemetéd kedvére tombol a legnagyobb biztonságban, neked 5 percnél több jut egy jó kávéra és egy kis beszélgetésre a büfében. Szokatlan, nemde? Pedig igaz!

Örökmozgókra terveztük a játékteret, nem átlagos igényre. Mert átlagos gyerek nincs. Számíthatsz arra a derűtöbbletre, amit a gyermeked képes neked, a „komoly” felnőttnek megmutatni, ha végre újra elemében érezheti melletted magát. Ez nálunk a felhőtlen örömködés programja! Gyere, meglátod!

Együtt a játszóházban

Bármilyen korú gyermeked van, megfelelő játékot tudunk nektek ajánlani. Óriási, fedett területen kalandozhattok együtt, amit sohasem fogtok megunni. Itt önálló játékra biztathatod úgy is, hogy nem kell minden lépését felügyelned. Kényelmes büfénkben kávézhatsz, cseveghetsz, amíg a gyermek biztonságban játszik, és az ebéd is megoldott. Minőségi időtöltés szeretteiddel. Ilyen lesz nálunk a tökéletes nap, várunk Titeket!

Sóhomokozó – Az egészség játéktere!

Sóhomokozónkban a gyerekek családias időtöltés közben élvezhetik a sóterápia pozitív hatásait és vidáman játszadozhatnak a parajdi sóőrleménnyel feltöltött „somokozóban” is, mely segít az öngyógyító erők aktiválásában, játszva gyógyulhatnak és erősíthetik immunrendszerüket. Sóhomokozónk csak a Dunakeszin található játszóházunkban elérhető.

7 tény, amiért a GyerekCenter Játszóházba gyere ünnepelni

Megszervezzük helyetted a bulit, hogy Te is élvezd Egy szülinap, ami csak az ünneplésről és az önfeledt játékról szól, ez a tökéletes ajándék a kis energiabom-báknak! Na de, az Anyuka is érezze jól magát…

1.      Egy focipálya méretű játéktérrel várunk (pontosan 2500 m2) Itt aztán van hely rohangálni, ugrálni a trambulinon, csúszdázni, és ezernyi új játékot kipróbálni!

2.      Feldíszített szülinapos terem és asztal biztosítja az ünnepi hangulatot Nem kell megvenned a drága dekorációt, mi már megcsináltuk helyetted. Eddig minden buliban nyerő volt.

3.      Gyerekimádó munkatársaink vigyáznak a kicsikre. A buli közben nyugodtan beszélgethetsz a többi szülővel, nem kell aggódnod a gyerekek biztonságáért.

4.      Mi adjuk az ételt-italt. Nem kell boltba menned és cipekedned. Csak válaszd ki, melyik menü tetszik, és itt lesz az asztalon!

5.      A program már adott: játékok dzsungele. Nincs szükség party játékokra, hiszen nálunk annyi játék van egy helyen, amennyit még sosem láttál.

6.      Estig is maradhattok. Az egész napot nálunk tölthetitek pizsiosztásig, akkor sem kell többet fizetned. Ha reggelre foglaltok asztalt, akkor reggeltől estig játszhatnak a kiscsibék, ha pedig délután, akkor délutántól estig.

7.     Garantáltan Te leszel a Föld legjobb anyukája! Mivel szuper a buli, és Te is játszhatsz manócskáddal, tutira te leszel a szemében a nap hőse!

Hagyd ránk a szervezést! Te csak hozd el a csipet-csapatot! Most már biztos azt gondolod, hogy ennyi játék, dekoráció és eszem-iszom egy vagyonba fog kerülni. Jó hír! Kitaláltunk 4 olyan menüt, amiből válogathatsz, a pénztárcakímélő verziótól egészen a VIP buliig.

Sok-sok szeretettel és rengeteg játéklehetőséggel vár 2018-ban a nyári táborok királya, az Örökmozgó!

Mi legyen a nyári szünidő alatt a gyerekkel? Erre a kérdésre válaszolnak a nyári táborok. Ezek közül is a király 2018-ban az Örökmozgó napközis tábor Budapesten, a Gyerekcenter játszóházában. Segítség az elfoglalt szülőnek és garantáltan mókás, mozgással teli nap a gyerek számára – ezt nyújtja a 2018-as nyári táborok közt kimagaslóan izgalmas Örökmozgó Budapesten egy 2500 négyzetméteres játszóházban. Mert ez nem egyszerű „gyerekmegőrző”, hanem változatosnál változatosabb programokkal teli hét! A nyári táborok közt rendhagyó módon a gyerekek kedvenc meséihez kapcsolódó játékokat, kézműves foglalkozásokat, versenyeket, szórakoztató csapatfeladatokat szőttünk.

Mit biztosít 2018-ban a budapesti Örökmozgó napközis tábor?

- érkezés 7-9 óra között, táborzárás 16 órakor utána (külön felügyelet nélkül) korlátlan játékidő 20 óráig

- napi 4 étkezés, korlátlan szörp, tea, víz fogyasztás

- 5 db zseton/nap a játékgépekhez

- minden nap más és más érdekes program

- szakképzett foglalkozás a gyermekeddel

- 2500 m2 játékpark

 - étkezés és programok egy tető alatt, biztonságos környezetben

2018 július 2-től augusztus 3-ig, 5 héten keresztül meg van oldva, hova, a nyári táborok közül melyikbe vidd gyermekedet, ahol a legtöbbet játszanak, foglalkoznak vele, és jól érezheti magát. Az 5 hét mindegyikén valami más a program. Nézzük is a kalandos, mesés táborokat! Bármelyik táborra jöhet a gyerkőc egy hétre, vagy 1-1 napra is. A tábor minden héten minimum 10 főtől indul!

1. hét, 2018. július 2-6.: Az Ezeregy éjszaka meséi

2. hét, 2018. július 9-13.: Kalóz tábor

3. hét, 2018. július 16-20.: Szuperhősök

4. hét, 2018. július 23-27.: Piroska és a Farkas

5. hét, 2018. július 30-augusztus 3.: Jégvarázs tábor

Jelentkezz minél előbb, mert gyorsaságodat ajándék belépővel jutalmazzunk!

Ha hetijegyet választottál és május 31-ig a kitöltött jelentkezési lapot beküldöd hozzánk, megajándékozunk egy korlátlan játékidőre szóló gyerekbelépővel (felhasználható 2018 év végéig), melyet a hetijegy kifizetése után adunk át neked.

Ha kérdésed van, csörögj ránk: 20/2627722; 1/2830198 vagy írj levelet: info@gyerekcenter.hu

M5 GyerekCenter Játszóház

1234 Budapest, Buy-Way bevásárló központ I.em., Bevásárló utca 4.

20/262-7722

info@gyerekcenter.hu

https://www.facebook.com/gyerekcenter/

Dunakeszi GyerekCenter Játszóház

2120 Dunakeszi, Nádas utca8.

70/683-0767

dunakeszi@gyerekcenter.hu

https://www.facebook.com/dunakeszi.gyerekcenter/

www.gyerekcenter.hu