Keltsd életre saját városod a KockaParkban!


December első hétvégéjén megnyílt az 1500 nm-es KockaPark Családi Élményközpont a Campona első emeletén!

Kockajáték klub

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, az egyedülálló alkotások mellett a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Kiknek szól?

Kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is szól. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is.

Kisgyerekkel érkezőknek

A világ legnépsze-rűbb játékával most nem csak egy statikus kiállításon találkozhatsz, hanem igazi kreatív élményekkel várunk. Ismerd meg a hazai építők világszínvonalú alkotásait, teljesítsd a zsetonos programjainkon a küldetéseket, vagy játssz egy nagyot LEGO® játszóházunkban, ahol többszázezer kockával várunk.

Családoknak

Élmény az egész családnak! Itt minden generáció megtalálja a számára legizgalmasabb látnivalót, vagy programot. Míg a kisebbek elmélyülnek a LEGO® közismert témáiban vagy a mesék világában, addig a nagyobbak alámerülhetnek a fantasy, a II. világháború, a filmek vagy akár a történelmi alkotások világába. Programjaink teljesítése kreatív kihívás a kicsiknek, de közösen építeni és teljesíteni igazi mulatság és maradandó élmény mindenkinek.

A csoporto-san érkezők-nek (min. 10 fő) nemcsak kedvezmé-nyes belépést tudunk biztosítani, hanem igény szerint tárlatvezetést, csoportos foglakozáso-kat, építőversenye-ket. Lehetőség van kreatív játékokra, kincskeresésre.  Előzetes egyeztetés után a csoport minden tagját egy szuper ajándékkal is meglepjük!

Kedvelt szolgáltatásaink

Szülinapi zsúr, egész napos családi program, vagy egy szuper tábor? Minderre tökéletes helyszín a KockaPark a Camponában 1500 nm-en!

Kiállítás

Klubtagjaink egyedi építésű LEGO alkotásai széles repertoárt képeznek, az egyedülálló alkotások mellett a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Játszóház

Az igazi játékélmény-hez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlen-né az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

Kreatív építés

Keltsd életre saját városod! Játszóházunkban a gyerekek megépíthetik egyedi tervezésű LEGO városukat, melyet egy vonatpálya vesz körül, így a kedvükre alakított környezetet mozgásba is hozhatják.

Zsetonos programok

A Kockajáték zsetonokkal a résztvevők több érdekes és izgalmas feladatban is kipróbálhatják magukat, animátoraink segítségével. A játékban egy-egy konkrét feladatot kell teljesíteni, a megoldáshoz viszont ügyességre és leleményességre lesz szükség.

Új zsetonos programok

A nagy sikerű kreatív építés, autó -és droidépítés mellett új programokat indítottunk:

  • Batman szuperhős küldetés
  • Nexo Knights küldetés
  •  
  • LEGO ékszer-készítés
  • Friends lakberendező

Szülinapi bulik

Egy szülinapi zsúron nem egyszerű feladat a különböző érdeklődési körű gyerekek lekötése, szórakoztatása úgy, hogy a végén mindenki élményekkel telve távozzon. A KockaPark szülinapi lehetőségekről érdeklődj munkatársainknál!

Ajándékbolt

Ki ne szeretne egy kellemes élményekkel teli látogatás után "hazavinni" ebből, nemcsak lélekben, hanem valamilyen kézzelfogható változatban? A KockaPark ajándékboltjában minifigurák, apró kiegészítők és készletek között válogathatnak a látogatók.

Csoportos látogatás

Óvodás, iskolás csoportoknak igény szerint tárlatvezetést, csoportos foglalkozáso-kat is kínálunk, kincskeresős játékokat szervezünk.

Tábor

A KockaPark nem csupán családi kiruccanások, hanem a nyári táborok alkalmával is kiváló programlehetőség táborozó csoportok számára.

Csapatunk

Képzett, profi csapatunk mindenben a segítségedre lesz!

Szervezők

A Kockajáték Klub többéves tapasztalattal szervez LEGO kiállításokat országszerte. A Magas színvonalú kiállításainkhoz a szükséges hátteret a legnagyobb hazai LEGO klub, a saját bolt és kiállítási eszközök biztosítják.

Animátorok

A Kockajáték zsetonos programokban különféle érdekes feladatokban próbálhatjátok ki magatokat, ebben maximálisan számíthattok animátoraink segítségére. Születésnapi zsúrokon animátoraink közös játékokat szerveznek, csapatépítő tréningeken segédkeznek az egyes feladatok levezénylésében.

Építők

A KockaParkban a Kockajáték klub tagjainak legkülönbözőbb kreációi mellett egyéb hazai és külföldi klubok meghívott kiállítóinak munkái teszik teljessé a kiállítást. Építőink különböző témákban jeleskednek: a városépítők, a vonatosok, a történelmi és fantasy témák megszállottjai mellett a Technic csodák alkotói és a lányok világában építők is szép számban képviseltetik magukat.

Eladók

A KockaPark ajándékboltban a LEGO világában otthonosan mozgó eladóktól vásárolhatsz. Akár egy régi készletet vagy speciális alkatrészt, akár egy ritka figurát keresel, bizton számíthatsz eladóink segítségére.

KockaPark - Ugorj be hozzánk és játssz jól!

Nyitvatartás:

Cím: Campona Bevásárlóközpont, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Telefon: +36 31 781 3470

Email: info@kockapark.com

Web: www.kockapark.com

Facebook: https://www.facebook.com/kockajatek/