Április 28. Tulipán Tündér hozza: Ultramodern tudományos játszótér nyílik az Andrássyn


Éppen ránk fér már egy kis pozitív élmény az otromba és értelmetlen pol-kampánytól megszabadulva: élményközpontként léphetünk be újra az üresen álló Párisi Nagyáruházba! Végre nem a nem létező migráns, nem a fenyegetés (ami nincs), nem harc és védelem, mert nincs ki ellen, hiszen a országos rendőrfőkapitányság és a TEK szakvéleménye szerint is a világ legbiztonságosabb országai közé tartozunk! Szóval, ne féljünk! Nincs kitől, nincs mitől, önmagunk ostobaságait leszámítva.

Japán licenc: már jövő héten indul a Future Park. A világ legmodernebb tudományos játszótere, amely tudományos szórakoztató üzemként működő az Alexandra bedőlése óta üresen álló Párisi Nagyáruházban Andrássy Élményközpont néven.

A TulipánTündér Produkció nevű cég hosszú távra vette bérbe az épület belső tereit – írja a Világgazdaság. - A Párisi Nagyáruház földszintjén és első emeletén, 1500 négyzetméter összterületen működik majd az intézmény. Akiállítás licencét Japánból vették meg, Európában először Budapesten lesz látható a tudományos játszótér, a Future Park. A TulipánTündér Produkció idáig főleg látványosabb musicalekben utazott. Illés Gabriella ügyvezető tájékoztatása szerint már nagyon régóta kerestek egy élményközpontnak helyet a városban, eddigi négy nagyszabású interaktív kiállításukat – a The Champion – A Bajnok, a Gooól!, a Gateway to Space és a Living Dinosaurs – Őskori állatkert címűt – a Millenáris Parkban rendezték meg.