Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark - a mosoly és nyugalom szigete


Családias természeti környezet és igazi vendégszeretet jellemzi az „Ezerjó” hazájának wellness szállodáját, a három szélforgós minősítésű Hétkúti Wellness Hotelt.

 

A Móri Borvidék szívében fekvő szálloda 31 szobával, 4 lakosztállyal és wellness részleggel rendelkezik. A hotel számos motívumában megemlékezik a régmúlt idők sváb hagyományairól, ötvözve a tradíciót az új kor szellemével.

 

5 éjszakás Aktív Családi Vakáció csomagajánlatunk aktív pihenést, feledhetetlen kikapcsolódást ígér az egész családnak. Érkezéskor 1 pohár limonádéval kedveskedünk vendégeinknek.

 

Az alábbi programok közül egy ajándékba választható:

 

Páronként vagy Családonként választható: Lovaskocsis kirándulás a városban vagy a móri szőlődombok között vagy Belépő és tárlatvezetés a barokk Lamberg-Kastélyban, vagy 1 órás csónakázás romantikus környezetben, Ribizlis-tavunkon ajándék móri borospohárral és 1 üveg Elisabeth borral.

 

Ha inkább személyre szabott kikapcsolódásra vágyik, akkor egy alkalommal az alábbi felnőtteknek szóló programok közül választhat: Essens of Asia” arcmasszázs 20’, vagy „Kelet varázsa” hátmasszázs 20’, vagy Parrafinos kéz vagy lábápolás, vagy Japán manikűr.

 

Az aktív pihenést és a sportokat kedvelőknek a csomag tartalmaz még félnapos kerékpárhasználatot a Móri Borvidék új kerékpárútján (Csókakő és Csákberény érintésével)Gyermekeknek 1 alkalommal ismerkedő lovaglást: futószáron vagy pónin és legújabb szolgáltatásunk keretében 1 alkalom tekergést a „HÉTKÚTI TEKERGŐ”ben: Élménylabirintus Kicsiknek  - Nagyoknak! Elveszhet a 3 méter magas tujarengetegben, a végén meglepetés ajándékkal!

 

Strandröplabda pálya, futball és tollaslabdapályafittnessterem és Ping-pong felszerelés térítésmentes igénybevétele.

 

Tengeri hangulatot idéző homokos napozóterasz, gyönyörű Vértesre néző panorámával csábítja a napimádókat.

 

Wellness részlegünk korlátlan használata, gyermekeknek játszószoba és játszótér és sok színes kaland várja a család minden tagját Hétkúton. 

 

Ha személyre szabott gondoskodásra, valódi vendégszeretetre és felejthetetlen élményekre vágyik, engedje meg, hogy kényeztessük a „mosoly és nyugalom szigetén”, hogy kellemes környezetben feledhesse a hétköznapok fáradalmait.

 

Fogadó az Öreg Préshez

Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark

H-8060 Mór, Arany János u. 4.

Mobil: +36 30 953 4440 

Tel: +36 22 563 083

E-mail: marketing@hetkut.hu

Internet: www.hetkut.huwww.oregpres.hu