Aktív Őszi Kikapcsolódás Móron


Családias természeti környezet és igazi vendégszeretet jellemzi az „Ezerjó” hazájának wellness szállodáját, a három szélforgós minősítésű Hétkúti Wellness Hotelt. A Móri Borvidék szívében fekvő szálloda 31 szobával, 4 lakosztállyal és wellness részleggel rendelkezik. A hotel számos motívumában megemlékezik a régmúlt idők sváb hagyományairól, ötvözve a tradíciót az új kor szellemével.

2 éjszakás Őszi csomagajánlatunk aktív pihenést, feledhetetlen kikapcsolódást ígér az egész családnak. Érkezéskor felnőtteknek 1 pohár móri borral, Gyermekeknek 1 pohár „Mustlica”-val (palackozott must) kedveskedünk.

Az alábbi programok közül egy ajándékba választható:

Páronként vagy Családonként választható:

- Kerékpárhasználat térképpel a Móri Borvidék kerékpárútján (Csókakő és Csákberény érintésével), melyhez hátizsákot és ásványvizet biztosítunk vagy

- látogatás a Lamberg-kastély parkjában található fazekas műhelyben, ahol bemutatót követően egy órás foglalkozás várja vendégeinket vagy

- városi séta idegenvezetővel, melynek során Mór nevezetességeit ismerheti meg vagy

- tekergés a „HÉTKÚTI TEKERGŐ” Élménylabirintusban Kicsiknek-Nagyoknak! Elveszhet a 3 méter magas tujarengetegben – 1 alkalom Tekergés a végén meglepetés ajándékkal!

Ha inkább személyre szabott kikapcsolódásra vágyik, akkor egy alkalommal az alábbi felnőtteknek szóló programok közül választhat:

-        Hölgyek: oxigénes arckezelés 30’

-        Urak: rozmaringos frissítő hátmasszázs 20’

 

A „Vízi Világ” teljes körű használata (úszómedence ellenáramoltatóval és nyakzuhany masszírozóval, gyermekmedence vízigombával, 6 állású jacuzzi derékmasszírozóval és buzgárral, Kneipp-medence, aromakabin, 90 0C-os finn szauna, 60 0C-os fényterápiás szauna, infrakabin), gyermekeknek játszószoba és játszótér és sok színes kaland várja a család minden tagját Hétkúton. 

Ha személyre szabott gondoskodásra, valódi vendégszeretetre és felejthetetlen élményekre vágyik, engedje meg, hogy kényeztessük a „mosoly és nyugalom szigetén”, hogy kellemes környezetben feledhesse a hétköznapok fáradalmait.

A csomag foglalható: http://hetkut.hu/hetkuti-wellness-hotel-mor/oszi-ajanlataink