Trófea Grill étterem... Korlátlan étel és italfogyasztás fix áron!


Közeledik az év végi céges rendezvények, karácsonyi bulik és ügyfél partik ideje, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megköszönjék munkatársaiknak, ügyfeleiknek az egész éves munkát és felhőtlenül szórakozzanak.

Kevés kellemesebb érzés van annál, mint amikor vendégeinkkel együtt, úgy válogathatnak a legfinomabb falatok és a legjobb italok közül, hogy közben egy percig sem kell az étlap árait figyelniük. Ezt garantálja a Margit híd budai hídfőnél található Trófea Grill étterem, ahol rögzített áron a nemes alapanyagokból készült fogások közül úgy választhatnak, hogy közben az üdítőital, illetve sör, bor, pezsgő választékából is korlátlanul fogyaszthatnak. A kellemes hangulatról esténként élőzene kíséretében a legjobb magyar bárzongoristák gondoskodnak.

Nincs ez másként decemberben sem, amikor az év végi céges rendezvények és karácsonyi bulik során a cégvezetők, a munkatársaik, ügyfeleik egész éves munkáját, együttműködését szeretnék megköszönni egy kellemes ebéd vagy vacsora alkalmával, vagy éppen a család tagjai jönnek össze egy ünnepi lakomára. Éttermünk gondoskodik arról, hogy vendégeink elegáns környezetben, profi kiszolgálás mellett, csak a finom falatokra és a beszélgetésre koncentrálva élvezhessék az együtt töltött idő örömét. Svédasztalunkon közel 80 féle étel közül választhatnak kedvükre, amit  esténként és hétvégén prémium termékekkel bővítünk, mint például lazac, vörös tonhal, királyrák, bélszín illetve a magas minőségű italaink  mellé  amit szintén korlátlanul fogyaszthatnak frissen facsart narancslevet is kínálunk. Természetesen azok sem csalódhatnak, akik a vegetáriánus konyha hívei, vagy speciális étrendi igényekkel rendelkeznek.  

Karácsonyi ajándékötletünk: Ajándékozzon korlátlan fogyasztást biztosító vendégkártyát szeretteinek, barátainak vagy munkatársainak! A Vendégkártyák megvásárolhatók személyesen a recepciónkon, illetve online, weboldalunkon keresztül.

Ne várja meg a teltházat, foglalja le rendezvényének időpontját már most!

Bővebb információért, árajánlatkéréssel, valamint asztalfoglalással kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.

www.trofea.hu

trofeamargithid@gmail.com

+36 20 999 7708 vagy +36 1 438 9090