Téli romantika a soproni Lövérekben


A soproni Lövérek kétségkívül az ország egyik legszebb és legismertebb kiránduló vidéke, a legendás Hotel Lövér pedig az erdő ölelésében maga az erdei wellness-paradicsom. Családi pihenésre és meghitt romantikázásra csábít, stresszoldásra és elvonulásra invitál, wellness kényeztetésre és életmódváltó léböjt vagy diétás kúrákra inspirál. 

Legtöbben csak nyári élményeik alapján ismerik Sopront és környékét, pedig a tél is éppen ilyen izgalmas a Lővérekben és a nyugati határszélen. Vajon milyen kalandok várják a kicsiket és a nagyokat, párokat és szeniorokat, ha bizalmat szavaznak egy pár napos kikapcsolódásra a Hotel Lövérben?

Kezdjük a sort a természettel, sétákkal, túrázással, szánkózással, síeléssel! A téli erdő különleges hangulatát érdemes megízlelni, és igényünknek, erőnlétünknek megfelelően élvezni. Legyen az egy rövidke séta az Ojtozi fasoron, vagy egy nagyobb túra a Ciklámen tanösvényen, ne siessünk, gyönyörködjünk! A fák törzsének és kopasz ágainak játékos formáiban, a harkályok kopácsolásában, a talpunk alatt susogó avar vagy éppen ropogó friss hó hangjaiban, a minden sejtünket betöltő kristálytiszta lélegzetben. Tapasztalják meg a csend csodáját, meglátják, milyen fantasztikus érzés lesz újjászületni, kikapcsolódni a téli természetben!

Ha olyan szerencsénk van, hogy kellő mennyiségű havat is találunk Sopron tetején, igazi családi móka lehet a hóemberépítés a szálloda parkjában, vagy a szánkózás a Dalos-hegyen. Természetesen a síelők sem panaszkodhatnak, hiszen a közeli osztrák hegyek sípályái könnyedén elérhetők. Hogy milyen kellemes bázis tud lenni a Hotel Lövér a pár napos síelés után a forró szaunákkal, a lazító masszázsokkal és a bőséges büfévacsorákkal, azt a képzeletükre bízzuk, és reméljük, hogy elindul a fantáziájuk a következő baráti vagy családi síelés megszervezésekor.

Ha valaki a szállodában maradna, hogy a legnagyobb nyugalomban ejtőzzön a tágas és kényelmes közösségi terekben, biztosan nem fog csalódni. A kandalló mellett a békésen ropogó tűz látványa, a megunhatatlan gesztenyepüré íze, a forralt bor vagy haboskávé zamata a legtermészetesebb módon segíti a téli relaxáció és gondtalan kikapcsolódás élményét.

A lelki béke érzését jóféle masszázsokkal, kozmetikai kezelésekkel és testpakolásokkal, sóbarlanggal csak fokozni lehet, hiszen ezek igazi örömforrások, a saját magunkra fordított idő boldog percei, amelyekről télen sem kell lemondanunk, sőt! Pihenjenek télen is a természet szívében, Lövér-módra!

www.hotellover.hu