Tavaszi zsongás a soproni Lövérekben


Valljuk csak be, az első tavaszi virágok és rügyek megjelenésével minden porcikánk a természetbe vágyik. Hogy belélegezzük azt a bizonyos tavaszillatú levegőt, hallgassuk a madarak eleven csiripelését, és örüljünk, hogy vége a télnek. 

Amikor Sopron és környéke felébred a téli álomból, a tavasz első fuvallatára sorra nyitnak ki a legnépszerűbb kirándulási célpontok, kezdődnek a művészeti-kulturális fesztiválok, benépesül az erdő és a Fertő-tó. Nyit a Familypark, indulnak a hajók a tavon, egyre több bob hasítja a domboldalt, sőt a kalandpark kapuja is kitárul.

A tavasz kétségkívül az egyik legszebb évszak a Lövérekben! A tavaszi hosszúhétvégék, a húsvéti ünnepek és a tavaszi szünet nagyszerű alkalmak arra, hogy igent mondjunk a Hotel Lövér tavaszi ajánlataira. Vajon milyen kalandok várják a kicsiket és a nagyokat, párokat és szeniorokat, ha bizalmat szavaznak egy pár napos kikapcsolódásra a Hotel Lövérben?

Az aktív pihenés kedvelőit erdei séták és túrák végeláthatatlan sora várja, a wellness szerelmeseit kényeztető arc- és testkezelések hozzák formába, az egészségtudatosak pedig léböjt és diétás ajánlatok segítségével szabadulhatnak meg feleslegeiktől. A szeniorok a népszerű 5 éjszakás csomagajánlatot kihasználva mindent megtehetnek egészségük, és jóllétük érdekében a klimatikus gyógylevegőn.

Sopronban nincs programajánló erdő nélkül, hisz zöldülnek a fák, pattannak a rügyek, nyílnak a virágok és csivitelnek a madarak. Húzzanak bakancsot és hódítsák meg a Károly kilátót, ahol interaktív kiállítás, sőt a gyerekeket egy boszorkányos tanösvény is várja. Fedezzék fel a Hotel Lövér szálloda mellett induló Ciklámen tanösvény titkait, csodálják meg a már nyíló tavaszi virágokat és tisztítsák meg tüdejüket a kristályiszta alpesi levegőn! Legyen az egy romantikus esti séta, egy röpke reggeli kocogás, vagy akár fél napos bakancsos túra, a Lővérek tavaszi zsongása jót tesz testüknek és lelküknek egyaránt!

A természetben eltöltött órák után kellemesen ellazít a szállodai jacuzzi és a forró szauna, de jut idő társasjátékozni, kártyázni vagy sakkozni is a kényelmes lobby vendégmarasztaló hangulatában. Szabad egy pohár jóféle soproni bor vagy sör, jöhet a kedvenc koktél, majd a vacsora, amely bőséges választékával és házias ízeivel a nap csúcspontja. Jut idő baráti beszélgetésekre és romantikázásra, de a vacsora utáni levezető sétákról sem érdemes lemondani a szálloda körüli sétautakon a langyos tavaszi estében.

www.hotellover.hu