Hotel Visegrád **** - Wellness élmény a Dunakanyarban!


Töltsön el néhány napot, vagy akár csak egy estét a Dunakanyar szívében s válassza a Hotel Visegrádot, az élmények visegrádi origópontját!

Hotel Visegrád **** - Wellness élmény a Dunakanyarban

Visegrád központjában, mégis nyugodt környezetben, 73 szobával áll rendelkezésre szállodánk, melyből több szoba akár háromgyermekes családok elhelyezésére is alkalmas.

A szobák lifttel megközelíthetőek, többségük mind franciaágyas, mind különágyas elhelyezést is lehetővé tesz, s mindegyik szobához erkély is tartozik. A szobák egy része a városra és a Fellegvárra, másik része pedig a Dunára és a Dömösi Dunakanyarra néz.

Minden szoba rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával, kábeltelevízióval, telefonnal, minibárral, légkondicionálással, szobaszéffel, hajszárítóval. Az egész szálloda területén ingyenes vezeték nélküli Internet szolgáltatást (WiFi) biztosítunk. Szállodánkban kerékpárkölcsönzésre, teniszpályabérlésre és sportcsarnokbérlésre is lehetőség nyílik. A szálloda külön szintjén bowling pálya, darts és asztali foci, valamint fitnessszoba várja az aktívan pihenni vágyó vendégeinket.

Frissüljön fel wellness-részlegünkben!

Gazdagon felszerelt wellness részleggel várjuk Önt, ahol gondjairól megfeledkezve adhatja át magát a testi-lelki feltöltődés örömének. Nincs is jobb néhány óra aktív pihenésnél, legyen szó akár egy kellemes izzadásról finn-, infra-, illetve fényterápiás bioszaunánkban, vagy frissítő úszásról feszített víztükrű medencénkben (télen fűtött-zárt, nyáron kertkapcsolattal, valamint szabadtéri). Ha pedig ejtőzne egy keveset a következő gőzölés előtt a gőzkabinban, várjuk Önt a Corvin Bárba, ahol zavartalanul elkortyolgathat egy-két frissítőt.

Mindeközben még teste D-vitamin éhségét is kielégítheti napozó-teraszunk háborítatlan nyugalmában. Gyermekének felhőtlen jókedvét csúszdás gyermekmeden-cénk garantálja. Az ínyenceknek pedig meleg szívvel ajánljuk dunai panorámás pezsgőfürdőnket.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
 • szolárium
 • masszázs
 • manikűr
 • pedikűr

Konferenciaszervezés történelmi környezetben!

Cégek és tudományos csoportok, szakmai közösségek számára ajánljuk wellness szállodánk különféle méretekkel és befogadóképességgel rendelkező konferenciatermeit.

Kisebb, 10 fős meetingre is lehetőség nyílik szekciótermeinkben, de a nagyobb volumenű, akár 200 fős konferenciák szervezésére alkalmas konferenciatermeink is szabadon lefoglalhatóak az év bármely szakában.

A nemrégiben átadott épületszárnyunk további előnyös lehetőségeket kínál a konferenciaszervezők számára, hiszen 150 m2-es, 140 fős termünket egy mobilfal megnyitásával megnövelhetjük további 85 m2-rel, 200 fő részére is. Ugyanez a terem könnyen szekcionálható. Így kialakíthatunk két kisebb, egy 80 m2-es illetve egy 70 m2-es helyiséget.

Emellett továbbra is elérhetőek korábban kiépített termeink és előadóink, így a 100 m2-es, padlószőnyeges, természetes világítással rendelkező konferenciaterem, valamint a 35 m2-es, 30 m2-es, 25 m2-es és 20 m2-es szekcióterem. Ezen termeink nem csupán konferenciaszervezésre használhatóak, de adottságaiknak köszönhetően kiváló helyszínei lehetnek kiállításoknak, megnyitóknak, bemutatóknak és szemináriumoknak is.

Technikai eszközök minden esetben rendelkezésre állnak: flipchart, projektor, diavetítő, írásvetítő, CD- és DVD lejátszó, hangosítás, vezeték nélküli mikrofon, televízió, szélessávú és vezeték nélküli Internet elérés.

További konferenciahelyszíneink:

 • Tárgyaló 8 fő befogadóképességgel.
 • A szálloda éttermének különterme 80 fő.
 • A Hotel Visegrádtól mintegy 500 méterre fekvő Királyi Palotában is lehetőség nyílik konferenciaszervezésre. A Palota e célra kialakított terme, mely minden évben helyet ad a Visegrádi Négyek találkozójának is, 250 fő befogadására készíthető fel.
 • Szállodánktól 800 méterre található az egyedi berendezésű Renaissance Étterem, melynek teremadottságai szintén lehetővé teszik meetingek és konferenciák szervezését és lebonyolítását.

Termeink kivétel nélkül légkondicionál-tak. Szállodánk a rendezvények valamennyi kísérő szolgáltatásának megszervezését vállalja, az állófogadásoktól egészen a wellness szállások biztosításáig.

Gasztroélményt kínálunk!

Szállodánk színvonalas szolgáltatásai közül is kiemeljük éttermeink kitűnő konyháját, melyekről rendezvényeken résztvevő vendégeink elismerően nyilatkoznak. Félpanziós étkezésekre, reggelire a szálloda éttermében (Sirály Étterem) van lehetőség.

Éttermünk nagy létszámú csoportokat is gyorsan kiszolgál, függetlenül attól, hogy tányérszervizes, vagy büféasztalos étkezést választanak.

A kávészüneteket a konferenciatermek előterében, vagy a termekben javasoljuk megtartani, az előkészületeket mindkét variáció esetén gyorsan, ízlésesen oldjuk meg.

Garantáljuk, hogy nem fog unatkozni!

Állandó programlehetőségeink:

 • lovagi torna bemutatósétahajózás a Dunán
 • gyalogtúra a Pilisben
 • Zugfőzde Pálinkamúzeum
 • termelői piac
 • ragadozó madár bemutató

Igény esetén zenekart, DJ-t, dekorációt is biztosítunk.

Nem csupán egy szállodai szobát, de egyben színes programokat, s ezzel különleges élményeket is kínálunk az itt eltöltött időre! Tapasztalja meg, hogy milyen érzés néhány napot az élvezetek metszéspontjában eltölteni itt Visegrádon, ahol a wellness kényeztetés összefonódik hazánk természeti szépségével, s a magyar történelem legszebb korszakával. Töltsön el néhány napot, vagy akár csak egy estét a Dunakanyar szívében s válassza a Hotel Visegrádot, az élmények visegrádi origópontját!

Hotel Visegrád****

Tel.: +36 26 397 034

Cím: 2025 Visegrád, Rév u. 15.

Email: info@hotelvisegrad.hu

Web: www.hotelvisegrad.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hotelvisegrad/