HerbaTherapy - Természetes terápia szakértőktől!


Készen állsz a természet erejét alkalmazni? Add meg magadnak, ami Neked is jár: ami természetes! Harmonizáld tested és lelked a fiolába zárt növényi esszenciával, herbaterápiával!

MI MEGTANÍTUNK AZ ILLÓOLAJOK HELYES HASZNÁLATÁRA!

Az elmúlt 50 évben rászoktunk a szintetikus készítményekre, amik gyors megoldást nyújthatnak, ellenben a mellékhatások lehetőségének száma sok esetben felsorolhatatlan. 

Tudnál türelmesebb lenni, ha mellékhatások nélküli, a természetből származó, kétségtelenül megbízható minőségű, 100% természetes olajkeverékekkel ápolhatnád magad orvos és terapeuta felügyelete alatt? Készen állsz a természet erejét alkalmazni? Add meg magadnak, ami Neked is jár: ami természetes! Harmonizáld tested és lelked a fiolába zárt növényi esszenciával, herbaterápiával!

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

Honnan tudom, hogy biztonságos, magas minőségű illóolajat vásárolok?

A legfontosabb és a legkényesebb kérdés. Érdemes tudni, hogy az illóolajok előállításának szá-mos módja létezik. Sokfé-le értéktelen: szintetikus, hamisított, higított illóolaj található a piacon, ami jobb esetben semmilyen, rosz-szabb esetben káros hatást gyakorol a szervezetre. Ennek megfelelően az árazásban is nagy különbségek adódhatnak.

Az illóolajok minőségét vegyész munkatársunk garantálja, így biztos lehet abban és erre garanciát is vállalunk, hogy a HerbaTherapy kizárólag bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező, 100% tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat forgalmaz és használ készítményeiben. Különösen érzékenyek vagyunk a minőségre, abban nem ismerünk kompromisszumot! Csakis prémium minőségű illóolajokkal dolgozunk!

ILLÓOLAJOKRÓL

MELYIK OLAJAT VÁLASSZAM?

A neked megfelelő olaj az egészségügyi állapotodtól függ (amire megoldást keresel). Minden illóolaj legalább 20-30 féle különböző vegyületből áll, ezért eltérő terápiás hatással rendelkeznek: így fordulhat elő az, hogy az egyik nyugtat, míg a másik stimulál. A rosszul megválasztott és alkalmazott olajok kiolthatják egymás hatását vagy éppen ellenkező ingert válthatnak ki, mint amit szeretnénk.

Ha nincs megfelelő szaktudása, sem ideje kutatni a megfelelő illóolajok után, sem lehetősége otthon 20-30 féle illóolajat tárolni, válassza a HerbaTherapy kétségtelenül megbízható minőségű 100% természetes olajkeverékeket!

A HerbaTherapy illóolajkeverékeket termékfejlesztő vegyész, okleveles aromaterapeuta tervezi mérnöki precizitással, biztos szakmai hozzáértéssel a tapasztalt reumatológus főorvos maximalista igényeinek megfelelően.

RÓLUNK

A HerbaTherapy születése a csillagok tüneményes együttállásának remeke. Négy különböző életút fúziója. Ugyanabból a célból találkoztak össze. Az orvos, a vegyész, a jogász és a menedzser. Amolyan küldöttség. 

Azért jöttek, hogy rámutassanak valamire, ami egy kicsit előbbre viszi a világot, pedig egy cseppet sem új. Hivatásuk bemutatni a természetes gyógyulás lehetőségét az újkori orvoslás tudományán keresztül, a terapeuta odaadásán át a modern eszközök birtokában. 

DR. TAKÁCS-TÓTH DIÁNA

OKLEVELES AROMATERAPEUTA, VEGYÉSZ, A GYÓGYSZERÉSZI KÉMIA DOKTORA, TERMÉK-FEJLESZTŐ

Amikor Szegeden a doktori iskolába jártam, a növények iránti vonzódásom épp egy magas polcon porosodott. Közben megismerkedtem a férjemmel, erősen formálta a lelkem, gyúrta-gyúrta, míg számomra is egyértelművé vált, hogy van élet a kémcsöveken túl is. Vegyészként jól ismerem a szintetikus kémiát, azt is tudom, hogy a gyógynövények hatóanyagai, a drogok szintén kémiai vegyületek. Aztán levettem a magas polcról a gyógynövény-kérdést, leporolgattam. Nem volt nehéz újra hódolni kislánykori szenvedélyemnek a jól megalapozott szakmai háttérrel. Aromaterapeuta lettem. Ez nem is lehetett másképp, megtaláltam az utam, a hivatásom. Érted, a Világért… Andrással egy interjú hozott össze minket – újra. Addigra mindketten készen álltunk, hogy egyesítsük tudásunkat egy emberibb, eredményesebb egész-ség reményében.

DR. KOROKNAI ANDRÁS

REUMATOLÓGUS FŐORVOS, A KOROKNAI MEDICAL VEZETŐ MOZGÁSSZERVI SZAKORVOSA, TULAJDONOSA, FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI SZAKORVOS ÉS SPORTORVOS

Aki hozzám fordul, ő nem egy beteg, hanem A BETEG. Ez nemcsak belülről ered, hanem a neveltetésemből is adódik, otthon is tiszteletre, emberségre neveltek. Nem irányítanak a trendek, az indokolatlan beavatkozás a szervezetbe, csakis a beteg érdekeit tartom szem előtt. Ez a gondolat vezérelt akkor is, amikor Diának ezt említettem. Nem vacilláltunk sokat, megalapítottuk a HerbaTherapyt. Olyan készítményeket fejlesztünk és ajánlunk – az arra nyitott – érdeklődőknek, amikre valóban a legnagyobb szükségük van. Pályafutásom alatt azt tapasztaltam, hogy vannak mozgásszervi panasszal hozzám forduló betegek, akik gyakorlatilag krém- és gyógyszerfüggővé váltak, szinte mindenre kentek vagy ettek valamilyen készítményt. Ezzel érezték úgy, hogy “megváltották” az egészségüket. A betegség,- és panasz-csoportokat aszerint határoztam meg, amikre az emberek többsége gyenge minőségű, szintetikus és haszontalan anyagokat tartalmazó krémeket, kenőcsöket alkalmaznak, rossz felszívódású, rengeteg mellékhatással bíró gyógyszereket, táplálékkiegészítőket esznek. Hiszem és tapasztalom, hogy a természet körforgása mindenre ad megoldást. Mi is így élünk feleségemmel, kislányaimmal. Aki a HerbaTherapy mellett dönt, biztos lehet abban, hogy semmilyen méreganyagot nem juttat a szervezetébe, kizárólag azt kapja, amire szüksége van és a termékek szorgalmas alkalmazásával természetes segítséget kap a magas színvonalú szakmai kontroll mellett.

DR. MÁRTA KATALIN

JOGÁSZ, SOCIAL MEDIA MANAGER

A jogi egyetem elvégzése után letapostam a jelölti éveket, ahol testközelben megtapasztaltam, hogy miként hat a stressz és mozgásszegény életmód a szervezetünkre és az életünkre. A rendszertelen és egyoldalú táplálkozás legyengíti immunrendszerünket, amit az indokolatlan gyógyszerkészítmények szedésével tovább ronthatunk. Két kislányom születése – mint a legtöbb nőnek – nekem is fordulópont volt az életemben. Azóta határozottan azt az álláspontot képviselem, hogy a kialakult vagy szerzett bajokra csak a legvégsőbb esetben alkalmazzunk gyógyszert. Azt tapasztaltam, hogy a gyógynövények és illóolajok kikerültek a látókörből, azonban sokan nyitottak vagyunk afelé, hogy az orrunk előtt heverő lehetőségeket, a természet kincseit használjuk fel és ösztönözzük a szervezet öngyógyító képességét. Pontosan ez az, amiben a HerbaTherapy verhetetlen, hiszen ezért hívtuk életre! Elkötelezett segítséget nyújtok abban, hogy a HerbaTherapy online és offline felületen is a lehető legtöbb emberhez eljusson.

TAKÁCS RÓBERT

CUSTOMER SERVICES, LOGISZTIKAI MENEDZSER

A betegségeknek lelki háttere van. A betegség jel. Arra figyelmeztet, hogy amiben, ahogyan élsz, valami hiba csúszott, a lélek egyensúlya megbillent. Az illóolajok ebben tökéletes társaim. Ugyanis nem csak fizikai, hanem lelki síkon is hatnak. A lélek számomra nem idegen fogalom, de azt az információt, hogy az illóolajok ebben is támogatnak, a feleségemnek köszönhetem. A fizikai hatást jól ismertem: az én illóolaj-szerelmem akkor kezdődött, amikor leestem a padlásról… s a két tenyérnyi hematóma két hét alatt tökéletesen felszívódott egy aromakeveréknek köszönhetően. Ahhoz, hogy ezt a terápiás hatást biztosítani tudjuk a HerbaTherapy olajkeverékek esetében, felkutatjuk és megtaláljuk azokat a lelőhelyeket, ahonnan a legmagasabb minőségű és tanúsítvánnyal rendelkező valóban természetes és terápiás hatású illóolajokat lehet beszerezni. Csakis a legjobb alapanyagból lehet minőséget produkálni. A HerbaTherapy ebben nem ismer kompromisszumot.

HerbaTherapy

100%-OS TISZTASÁG | TANÚSÍTVÁNY | TERÁPIÁS MINŐSÉG | EGYENSÚLY | TUDOMÁNY | HARMÓNIA

Email: info@herbatherapy.hu

Web: www.herbatherapy.hu

Facebook: https://m.facebook.com/herbatherapy/