Könnyítsd meg gyermeked számára a nyugodt alvást egy Doodoo babaaltató játékkal!


A babák életének első hónapjaiban a legfontosabb tevékenység az alvás, mert az agy fejlődése még sokáig aktívan történik. A megfelelő körülmények biztosítása tehát elengedhetetlen. Ugyanakkor a szülők pihentető éjszakái is nagyon fontosak. A Babiage Doodoo pont erre a két problémára nyújt megoldást!

Könnyítsd meg gyermeked számára a nyugodt alvást egy Doodoo babaaltató játékkal!

A babák életének első néhány hónapjában, a legfontosabb tevékenység az alvás. Az agy fejlődése a születés után még sokáig aktívan történik, nagyrészt alvás közben. A megfelelő körülmények biztosítása, tehát elengedhetetlen a baba jövője szempontjából. Ugyanakkor a szülők pihentető éjszakái is nagyon fontosak ahhoz, hogy mindig készen álljanak csöppségük szükségeinek kielégítésére.

A Babiage Doodoo pont erre a két problémára nyújt megoldást.

A Babiage Doodoo egy kiváló minőségű plüss állat antiallergén anyagokból. Benne található egy audió lejátszó, ami azokat a hangokat reprodukálja, amiket a baba az anyukája pocakjában hallott. Ezek a hangok nyugtató hatásúak és segítenek az elalvásban.

"Kedves Kismamák!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a képen látható Doodoo anyaméh hangot adó plüsst. A bababarát szülészeteken alapszabály, hogy az újszülöttet azonnal az édesanyja mellkasára helyezzük, ezzel biztosítva azt, hogy hallja anyukája szívverését, érezze testmelegét és lélegzetét. A gyermek így továbbra is részesülhet abból a biztonságból, amit az anyaméhben élt át. Ezt az élményt adja tovább a bébinek a Doodoo plüssök használata. Altatáskor a kiságyba melléjük téve a Doodoo bébi játék azt az érzést teremti meg, amit a baba az anyaméhben élt át. Szülés után az édesanyára helyezett újszülött szinte mindig megnyugszik, békésen, boldogan fedezi fel azt a világot, amibe bekerült. Ezt a békés biztonságot tartja fent egy ilyen Doodoo segédeszköz, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok."

Dr. Kassai Enikő szülész-nőgyógyász 

http://joszules.hu/news/view/ajanlas

"Újszülött osztályon dolgozom, ahol volt szerencsém kipróbálni a Doodoo plüssállatkákat. Különböző kezeléseknél, mint például a kékfénykezelés, az újszülött nehezen viseli az édesanyja távolságát, azonban a Doodoo plüssjáték megnyugtatóan hatott. A síró újszülött az anyaméh hangot adó plüss hallatára megnyugszik, elalszik."

Seres Gizi - Újszülött osztály, részlegvezető főnővér

A plüss:

 • 30°C-n mosható, mert apró balesetek bármikor történhetnek
 • Gépben szárítható
 • A szemek és az orr mind varrással készülnek, mert az apró műanyag darabok veszélyt jelenthetnek
 • A plüsshöz használt Velcros® anyag szuper puha, véletlenül sem sérti meg a baba érzékeny bőrét
 • Minden idetartozó biztonsági előírásnak megfelel, sőt meg is haladja azokat
 • Maci, kutyus és nyuszi változatban kapható, széles színválasztékkal

Az audió lejátszó:

 • Létrejöttét több éves kutatás előzte meg a magzati hangok terén, míg végül megszületett a ma is használt változat
 • Praktikus kialakításának és a tetején lévő fogantyújának köszönhetően könnyedén a kiságyhoz rögzíthető, ami különösen hasznos az allergiás babák esetében
 • Hangereje szabályozható
 • AA elemekkel működik
 • Megfelel minden idevonatkozó Európai Uniós előírásnak
 • Az audió lejátszóra 2 év garanciát biztosítunk

Hogyan használhatjuk a leghatékonyabban a Babiage Doodoo-t?

 • Ami a legfontosabb, és mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy minél hamarabb kezdjük el használni, annál hatékonyabban működik. Ajánlott már a szülészetre is bevinni, és az első naptól fogva alkalmazni. Ez persze nem azt jelenti hogy nagyobb babáknak nem érdemes kipróbálni, a Babiage Doodoo-t sikeresen használták kórházakban, és számtalan anyukától kapunk pozitív visszajelzéseket egészen 12 hónapos korig.
 • Fontos tudni hogy néhány esetben szükség van egy két-három napos időszakra, amíg a baba hozzászokik a Doodoo-hoz, de ha ez megtörtént észre fogjuk venni, hogy sokkal könnyebben tudjuk elaltatni a csöppséget.
 • A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha minden alkalommal használjuk amikor a baba elalváshoz készül, legyen ez nappal vagy éjszaka.A rendszeres használat megnyugtatja a babát elalvás előtt, rutinná válik.  
 • A Doodoo elhelyezésénél azt szoktuk javasolni, hogy tegyük közel a babához, de úgy, hogy az első hónapokban ne érje el és ne tudja megfogni, valamint mindig fordítsuk a plüss pocakját a baba fele, hogy jól hallja a hangokat. Alapfunkciójában eredeti anyaméh hangot ad, mely 3 perc után kikapcsol, de ha az újszülött sírni kezd, vagy ha megmozdítjuk, újra bekapcsol.
 • Ha úgy gondolja, hogy a baba allergiás, ne használjon semmilyen plüss állatot.
 • A Babiage Doodoo használható a plüss nélkül is, ez esetben javasoljuk, hogy rögzítse az audió lejátszót a kiságyhoz, úgy hogy a baba ne érhesse el.

DOODOO BÉBI JÁTÉK

Budapest XIII. Radnóti Miklós u. 9. (a WestEndtől 2 percre)

Nyitvatartási idő: H-P: 10-18; Sz-V: Zárva

Tel.: +36 20 246 2940

Email: info@doodoo.hu

Web: www.doodoo.hu

Facebook: www.facebook.com/doodoo