A LEVITAL matrac sikerének titka


A matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben.A2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kaptuk meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le.
Miben különbözik a LEVITAL , a piacon lévő matracokkal összehasonlítva?
Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágás technológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz!
 
Amennyiben például egy 180 cm X 200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi /vagy fordítva :)/ fekszik, a LEVITAL matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni .
 
 
Nemszámít, hogy milyen magas az illető vagy milyen pózban alszik!
Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A LEVITAL System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfort zónákkal, meghatározott ,statikus alátámasztással mely, vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedveznek csak. A LEVITAL System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása az igazi szabadságát hozza el a matrac választásnak, ezzel a LEVITAL matrac család valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.
 
Higiénikus!
ALevital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfort érzetet még tovább fokozza az antiallergén huzat is. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos ár visszafizetés is növeli az értékét.
 
A rendezvényen lehetősége lesz kipróbálni a jelenleg legnagyobb technikai fejlettséget reprezentáló XSENSOR tanácsadási rendszert, ami az alvási szokását figyelembe véve monitoron is megmutatja az 1664 érzékeny nyomáspont segítségével, hogy Önnek mi a legmegfelelőbb matrac. A Világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalat eredményeit többek között a NASA, a BMW,Boeing, Ford stb. is használja./ Részletes leírás mellékelve.
 
Bővebb felvilágosítás:
Dóczi Péter / Ügyvezető (Mobil: 00-36-20-335-7077, E-mail: doczipr@gmail.com)
Pálinkás László / Ügyvezető (Mobil: 00-36-30-684-9540, E-mail: barkimaslaszlo@gmail.com)