Ismerje meg a Dogsfort Kutyaiskolát szeptember 29-én!


Sok szeretettel meghívjuk a Dogsfort Kutyaiskola nyílt napjára, ami szeptember 29-én kerül megrendezésre. Iskolánk nyílt napján színes bemutatók, kutyás vásár és felügyelt kutyafuttató is lesz a sok más program mellett. Október 5-én pedig kezdődik az iskolai élet, indulnak a tanfolyamok, elkezdődik a kutyaovi és az egyéb foglalkozások.

A Dogsfort Kutyaiskola Budapesten a II. kerületben több mint 3000 négyzetméteren helyezkedik el. A terület bekerített és több pályára osztott, hogy a foglalkozások zavartalanok legyenek. A központ mellett tágas parkoló található, ahol a gazdák kényelmesen meg tudnak állni. Az iskola melletti terület remek lehetőséget nyújt a foglalkozások előtti és utáni sétáknak, hiszen csak egy karnyújtásnyira van a Budakeszierdő és a Petneházyrét.

Módszerünk a pozitív megerősítésen alapszik. Hiszünk abban, hogy a kutya adottságaihoz, igényeihez igazodva és a gazda lehetőségeit figyelembe véve a tudásunk legjavát nyújtsuk és segítsünk megtalálni a közös hangot a páros számára. Vannak olyan szabályok az iskolán amiből nem engedünk. Ilyen például, hogy nem okozunk fájdalmat a kutyának (nem használunk szöges és fojtó nyakörvet). Ugyanakkor a foglalkozásokon nem korlátozódik a gazda szerepe pusztán a jutalomfalat adagolására, fontosnak tartjuk a közös interakciókat és a szociális jutalmazást, megerősítést.

Oktatóink tapasztalataikat ötvözik a legújabb kinológiai- és etológiai kutatásokkal, továbbá rendszeresen járnak továbbképzésekre, szemináriumokra és megmérettetik magukat versenyeken, vizsgákon. Nap mint nap azon dolgozunk hat fős csapatunkkal, hogy a gazdák kutyáikkal olyan élmény alapú órákon, tanfolyamokon vehessenek részt, ahol (az alap feladatok elsajátítása mellett) megismerik kutyáik világát, problémáik megoldódnak és mindezt egy szuper közösségben tanulhatják meg.

Célunk továbbá, hogy a családi kutyások és a magasabb szinten lévő gazdák is megtalálják iskolánkon azokat a foglalkozásokat, ahol kutyáikkal együtt tudnak sportolni, különórákra járni. Sokféle kutyás sportot van lehetőségük a kipróbálni a gazdáknak kedvenceikkel, mintpéldául az agility, mantrailing, őrző-védő, ügyességi és speciális szemináriumok alkalmával akár a terelés is. Oktatónk segítenek abban, hogy fejlődésük a gazdáknak folyamatos lehessen, mind a kutyátokkal való összhangot, mind a technikai tudást tekintve.

Elsődleges célunk, hogy segítsünk kialakítani és fenntartani egy harmonikus és egészséges életvitelt, ezen felül pedig biztosítsuk akár a versenyeken való megmérettetés lehetőségét is. Hiszünk abban, hogy minden gazda képes kialakítani a közös nyelvet kutyájával, melynek segítségével harmonikus, teljes életet élhetnek együtt. Mindemellett fontos célunk, hogy megismertessük gazdákkal az alapvető kutyás etikettet, a felelős kutyatartás szabályait és szemléletét. Lehetőséget nyújtunk a gazdáknak már az új négylábú családtag érkezése előtt, hogy megfelelően fel tudjanak készülni, felelősen tudjanak mérlegelni, hogy valóban készen állnak-e egy életre szóló társra egy kutya személyében.

Sok szeretettel várunk mindenkit az iskolánkon!

Weboldal: www.dogsfort.com

Facebook: https://www.facebook.com/dogsfort/

Instagram: https://www.instagram.com/dogsfort/

E-mail cím: dogsfort@gmail.com

Telefonszám: +36303038177