Megújul Magyarország legnépszerűbb játszóháza, az Elevenpark!


Szeptemberben kezdetét vette a budapestiek körében méltán népszerű óriás játszóház teljeskörű felújítása. Az Elevenpark budai játszóházának 10 éves jubileuma alkalmából, az új design mellett attraktív és Magyarországon egyedülálló játékok kerülnek beépítésre. A 10. születésnapját november 23-án ünneplő játszóház izgalmas programokkal, meglepetésekkel és az Alma együttes koncertjével várja a családokat.

Mitől különleges az Elevenpark?

A játszóház hatalmas területével és páratlan játékkínálatával aktív játékra ösztönzi a gyerekeket. Ráadásul a játékelemek legnagyobb részét felnőttek is használhatják, így az egész család együtt játszhat. A gyermek szülinapi zsúrok, céges -, családi rendezvények mellett a 11. kerületi játszóház különlegessége, hogy a szintén a komplexumban található Cyberjump trambulin parkkal és Laserparkkal közösen kedvező, kombinált jegyek vásárolhatók. A játszóház úttörő módon, elsőként kínált szabadidő programot helyszínein fiatal felnőttnek Felnőtt Játszóparty néven, mely az őszi időszakban október 18-án a 13. kerületi Elevenparkban kerül megrendezésre.

További információk:

www.elevenpark.hu

https://www.facebook.com/ElevenPark/

https://www.instagram.com/elevenpark_jatszohaz/

#megújulazelevenpark #10évesazelevenpark

Aktív kikapcsolódás vagy akár egy kiadós edzés a Cyberjump trambulin parkban

A Cyberjump trambulin park Budapesten elsőként nyitotta meg kapuit. 3000 nm-es alapterületével és több, mint 1400 nm-es eszközállományával Európa legnagyobb trambulin létesítményei közé tartozik. A trambulin park az aktív kikapcsolódást kereső vendégeknél népszerű, elsősorban a 4-15 éves korosztály és családjuk, illetve az aktív életformát űző 16 év feletti fiatalok, fiatal felnőttek körében. A vendégek főként tartalmas szabadidőprogramként keresik fel a Cyberjump trambulin parkot, de egyre többen érkeznek edzési szándékkal is, legyen szó akár egyéni, akár szervezett csoportos edzésről. Ez a mozgásforma rendkívül mélyreható, a tágas tér, a változatos eszközök izgalmassá teszik a helyszínen töltött időt.

Az itt sportolók profibb körülmények között fejleszthetik képességeiket és tapasztalhatják meg a trambulin nyújtotta élményeket, mint a családi kertekben álló egyszerűbb konstrukciójú eszközökön. A parkban eltöltött egy vagy akár két óra teljes mértékben kimeríti az intenzív kardio mozgás fogalmát.

A szigorú szabályrendszer betartása természetesen elengedhetetlen. A személyzet nagy hangsúlyt fektet a vendégek széleskörű tájékoztatására. A kisebb sportsérülések elkerülése érdekében ugyanúgy javasolt a bemelegítés, mint bármely sport esetén.

 

További információk:

www.cyberjump.hu

https://www.facebook.com/cyberjumptrambulinpark/

https://www.facebook.com/cyberjumpgyor/

www.instagram.com/cyberjump_trambulinpark

Új szülinapi csomagok, megújult honlap a Laserpark Budapest lézerharc arénában

A Laserpark Budapest arénái izgalmas tematikájukkal és díszleteikkel egy futurisztikus világba repítik a játékosokat. A Mad Max pálya 650 m2, viszonylag nyitottabb tér, apokaliptikus téma, autóronccsal a pálya közepén. A pálya a híres film hangulatát idézi. A Halo aréna 750 m2, labirintusokkal tarkított pálya, amely az egyik legnépszerűbb lövöldözős számítógépes játék, a Halo grafikai elemeivel díszített játéktérrel várja a játék résztvevőit.

Mit takar a lézerharc játék? A lézerharc mindig két csapat között zajlik. 10 perces játékidő után egy statisztikai kiértékelést adunk, amiből megtudhatjuk, ki volt a legjobb harcos, és már jöhet is az újabb játék. Egy óra alatt 4-5 kört lehet lejátszani. Profi játékmesterek segítségével különböző játékmódok közül lehet választani.

A lézer nem okoz fájdalmat és a szemre sem káros. A lézerjáték közben az eszközök infravörös sugarak kibocsájtásával érzékelik a találatokat. Nincs szükség különleges védőfelszerelé-sekre.

Mivel az arénákban UV-fények vannak, ezért érdemes sötét ruházatban érkezni, hogy a játék még izgalmasabb legyen.

A Laserpark Budapest aktív szórakozást nyújt nagyobb gyerekeknek, cégeknek, baráti társaságoknak sőt, ideális születésnapi partikhoz is. Parkunkban lehetőség van céges rendezvények, legény- illetve leánybúcsúk lebonyolítására is.

További információk:

www.laserpark.hu

www.facebook.com/LaserparkUjBudaCenter/

www.instagram.com/laserparkhungary/