Egész évben fitten, szépen, egészségesen!


A LAVENDER orvosi szépség-egészség centrum, a  Fillmed  by Filorga Medical referencia központ, kedves és profi csapattal várja az egészséges, harmonikus külsőre vágyó hölgyeket Buda szívében, a Mammut bejáratával szemben, a Retek utcában.

Kellemes környezetben több szolgáltatást is kínál a szépülni vágyók részére tetőtől-talpig. Képzett szakembereik és orvosaik egy konzultáció keretein belül állítják össze a személyre szabott kezelési tervet.

Napjainkban, a modern anti-anging orvoskozmetológiai és kozmetikai kezelések virágkorában az arcfiatalítás egyre szélesebb réteg számára elérhető. Kíméletes, fájdalommentes eljárások ezek, pénztárcakímélőbb és kevésbé drasztikus megoldást jelentenek a sebészkéssel szemben.

A szépségipar bőséges arcfiatalító kozmetikum és – kezelés kínálatában könnyű elveszni. Nehéz megtalálni azt a terméket/termékcsoportot és kiváltképp azt a szakembert, akire rámerjük bízni magunkat, elvégre a bőrünket visszük a vásárra.

Ezek tudatában bátran ajánljuk a Lavender Centrum elhivatott, sokrétű tapasztalattal rendelkező, szakképzett csapatát, akik szívügyüknek tekintik az Ön szépségét és egészségét! Tudják, hogy az arcfiatalító kezelések akkor eredményesek igazán, ha Ön is elégedetten távozik. Akkor ragyogni fog az arca, s nekik éppen ez a céljuk!

Válasszák arc és testkezeléseiket, amit a hatékonyság érdekében kúraszerűen kedvezményes csomagban is kínálnak!

Cím:

 1024 Budapest, Retek utca 10. (MAMMUT I. bal oldala)

+36 20 339 6902

www.lavendercenter.hu