Aprópolisz - álomvilág gyerekeknek Biatorbágyon


Az Aprópolisz a gyermeki képzelet játszóháza – a Szerepjátszóház!

 

Az Aprópolisz egy kifejezetten a gyerekek számára álmodott, tervezett és épített project. A gyermeki fantázia különös, egyedi, igényes otthona. Felépítettünk kívül- belül egy álomvilágot – a gyerekeknek.  Az Aprópolisznak története, hangulata és lelke van. Magával ragadja a képzeletet, a gyereki lélek rejtett titkaiba enged betekintést. Miként egy álomban, úgy van lehetősége a gyerekeknek átélni a képzelet világának bármely szerepét. Játszani hív, játszani enged, és közös játékra buzdít.

A Playmobil meghódította a világot

A Playmobil egy jellegzetes figurán alapul: egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábú, néhány centis emberfigura. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációkban fordulnak elő: férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

1974-ben Hans Beck gyermekrajzok alapján megalkotta a figurákat. A kezdetekben 3 fő kategória jelent meg: indiánok, lovagok és építkezés, az egy darabos (bliszteres) figuráktól a dobozos készletekig és külön kiegészítőkig. Az első prospektusok mini képregényként mutatták be, hogy hogyan játszható az új játék. A játék igen gyorsan hatalmas sikert aratott és a világ számos országában elkezdődött a forgalmazása. Számos Playmobillal kapcsolatos rendezvényt, kiállítást szerveznek.

A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járműveken át, a nagyobb épületekig.

Mivel várja az aprókat az Aprópolisz?

Az Aprópolisz 1- 12 év közötti gyerekek számára létrehozott élményközpont. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal. Tehát ez nem egy rohangálós - tombolós hely, hanem egy leülős, elmélyülős, szerepjátékos.

El tudsz képzelni egy olyan gyerekzsúrt, ahol az egész szervezés maximum 10 percet vesz igénybe? A mi ajándékunk Neked az IDŐ és a KÉNYELEM, amit az Aprópolisz Gyerekzsúr Szolgálata biztosít számodra. A zsúrok különleges helyszíne, az ellátás, a személyzet már csak Hab a tortán.

Fun Café - az Aprópolisz szülőmegőrzője

Úgy rendeztük be a teret, hogy áttekinthető legyen minden szeglete, bárhonnan szemmel tudd tartani a Gyermekedet. Ha meginnátok egy gőzölgő kávét vagy teát, egy frissítő üdítőt vagy harapnátok valami finomat, egy finom süteményt vagy szendvicset, ki sem kell mozdulnotok, hiszen a FUN Cafe-ban mindent megtaláltok. Kínálatunk minőségi termékekből áll, melyek nagy részét helyben, frissen készítjük el. Nemcsak a Játszóváros vendégeire gondoltunk, hanem a Premier Outlet többi kedves vásárlójára is. Ha vásárlás közben kicsit megpihennétek, felfrissülnétek, csillapítanátok éhségeteket, várunk Benneteket a másik, az Aprópolisz földszintjén lévő kávézónkba.

Vidd haza az élményt!

Amennyiben az Aprópoliszban átélt élményeket otthonotokban is át szeretnétek élni, a Playmobil FUN Shopban megvásárolható termékekkel az Élmény részlegesen hazavihető. Az Aprópolisz ajándékutalványok pedig Élményt jelentenek, figyelmet és az egymásra szánt időt. Az utalványok megvásárolhatók a földszinti Fun Shopban és az emeleti játszóházban is. Igényeld Törzsvendég Kártyánkat és részesülj a mesevilág törzsgyökeres lakóinak kijáró kedvezményekből!

"Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Szeretettel építettünk nektek ezt a helyet! Képzeljétek bele Magatokat! Jó játékot, jó fejlődést, boldog Gyerekkort!

Aprópolisz"

Premier Outlet, 2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Tel.: +36-70-199-6988

Email: apropopisz@apropolisz.hu

Web: www.apropolisz.hu,

https://www.facebook.com/apropolisz/

Hétfő - Péntek: 12:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap: 10:00 - 20:00