Váljon főnemessé néhány napra!


A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló**** magával ragadó környezete a legjobb választás mindenkinek, aki valódi feltöltődésre vágyik!

Zalaegerszeg, Keszthely, és Hévíz szomszédságában található a Batthyány Kastélyszálló, Zalacsány településen, a festői Zala völgyében. A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben helyezkedik el, egy apró település, Zalacsány szélén.

Az 1700-as években épült kastélyban 27 különböző méretű szobával, étteremmel, belső termálmedencével, pezsgőfürdő-vel, szaunával, és masszázs szolgáltatásokkal várják a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeiket.

A többszáz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmeden-ce, gyermekjátszótér, strandröp-labda, minigolf-, footgolf- és teniszpálya, lengőteke, grillterasz és bár található. A Batthyány Kastélyszálló mindennap színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: animátoraik kreatív, kézműves feladatokkal, sport tevékenységekkel, agytornával is készülnek, így minden korosztály számára ideális, sokrétű programok közül választhatnak a Vendégek.

A Batthyány Kastély épületében található beltéri wellness részleg számos élménnyel várja a látogatókat. Wellness részlegük (kültéri –és beltéri termálmedence, jacuzzi, víz alatti élményelemek, nyakzuhany, fényterápiás 20 személyes finn szauna, aromafürdő, és szolárium) továbbá változatos szaunaszeánszok garantálják a főúri kényeztetést!

Masszázs különlegességeik, szépítő kezeléseik segítenek a stresszoldásban, a mindennapi fáradtság leküzdésében, hozzájárulnak a teljes testi-lelki feltöltődéshez.

Elegáns éttermükben házias ételeik és ételkülönlegességeik idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét. A kastély főépületében, a Kúriában is van lehetőség megreggelizni, míg az ebédet és a vacsorát a kastélyban szolgálják fel. Délutáni sétára a tíz hektáron elhelyezkedő, 300 éves őspark csalogat, árnyas fái és csendje a garancia a teljes test-lelki regenerálódásra.

Konferencia-és Rendezvényköz-pontjuk 100 fős, rendezvénysátruk pedig 180 fős befogadóképességével tökéletes helyszín kisebb, és nagyobb létszámú céges és családi rendezvények, konferenciák lebonyolításához. Esküvők alkalmával a ceremónia az ősfás parkban, a park esküvői pavilonjában, továbbá akár a kastély udvarában található medence partján is történhet, rossz idő esetén a rendezvényközpontban.

Nem csupán főúri, nemesi szemléletet közvetítenek, hanem modern felfogását egy gyönyörű, természetközeli, történelmi helynek, így esküvők alkalmával is az elegánstól a vintage stílusig minden megvalósítható mind a sátorban, mind a rendezvényépületben.

 

 

Batthyány Kúria és Golf Resort****

2014. április 1-jén nyitotta meg kapuit a teljesen felújított Batthyány Kúria és Golf Resort****. A Batthyány Kastéllyal ligetes parksétánnyal összekötött épület 19 exkluzív szobája, lobbija és panorámaterasza új, modern, ugyanakkor hangulatos külsővel várja a pihenni vágyó vendégeket.

A két épület az ősparkon belül található, mindkettő 4 csillagos kényelmet nyújt Vendégeik számára!

Próbálja ki a kastély közvetlen szomszédságában lévő 18 lyukú, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.

Az itt töltött napok élményeit esténként a múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi Batthyány Kastélyban pihenheti ki. Királyi és királynői kényeztetésben lehet része a testi és lelki felüdülést biztosító szállodájukban! 

Hagyja magát kényeztetni, töltse idejét egy valódi kastélyban!

 

 

Batthyány Kastélyszálló****
Cím: 8782 Zalacsány, Csány László u. 24.
Tel.: 06 83 537 000, 06 20 968 1132
Fax: 06 83 537 001
E-mail: info@wellnesskastely.hu

Batthyány Kúria & Golf Resort****
Tel.: 06 83 537 000, 06 20 472 8312
Fax: 06 83 537 001

Web: www.wellnesskastely.hu

Facebook: https://www.facebook.com/wellnesskastely/