Relax Spa Életmód-és Fogyasztóközpont - Testfogyasztás francia módszerrel


A családias hangulat, és a klasszikus, otthonos beren-dezés, illetve a mosoly, amellyel fogadjuk vendégeinket, vendégeink maximális megelégedését igyekszik biztosítani!

Egyre többször halljuk a megdöbbentő adatokat: hazánkban a lakosság fele túlsúlyos vagy elhízott. Ez pedig elsősorban nem esztétikai probléma! A XXI. század népbetegsége, az elhízás okozza a legtöbb ér-, keringés- és vérnyomásproblémát, bélrendszeri megbetegedéseket és a cukorbetegséget is.

Oka, ahogy már tudjuk, a helytelen, mozgásszegény életmód, az egészségtelen, rendszertelen táplálkozás. Az elhízás kezelésére személyre szabott tanácsadással és programmal várjuk Önt!

Hippokratész az orvostudomány megalapítója már időszámításunk előtt tudta, hogy mindenre gyógyír a szervezet ellenálló képességének növelése, erre pedig számtalan megoldás létezik.

A wellness nem a ma hóbortja! Évszázados gyógyító, egészségmegőrző módszereket takar, melyek egy közös célt szolgálnak a test és lélek jól léte, harmóniája.

Szalonunk 2005 óta fogadja vendégeit. A világszínvonalú partnercégeink termékeivel végzett kezelések hatása garantált, és ezt otthoni ápoló termékek széles skálájának árusításával segítjük. Szaktudásunk, elkötelezettségünk, valamint üzleti filozófiánk a garancia arra, hogy vendégeink olyan kezelésekben részesülhetnek, amelyek után kipihenten, energiával feltöltve hagyják el szalonunkat. Bízunk benne, hogy képzett munkatársaink szolgáltatásai közül hétről-hétre talál magának megfelelőt!

Széles palletánkon többek között az alakformálás, testfogyasztás, kozmetika, masszázs, fodrászat, pedikűr-manikűr és a műkörömépítés számtalan fajtája megtalálható. Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla!

Szeretettel várja a Relax Spa csapata!

Szalon városi telefon: +36 1 201 8719
Szalon mobiltelefon: +36 30 565 8257 

Cím:1027 Budapest, II. ker. Fazekas u. 22.

Nyitva tartás:
Hétfőtől Péntekig  8.00 – 20.00 óráig
Szombatonként előzetes bejelentkezés alapján  8.00 - 20.00 óráig!

E-mail: relaxspa@relaxspa.hu

Web: www.relaxspa.hu