Fábiánics Kastély**** - Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!


Kapcsolódjon ki egy igazi romantikus kastélyban!

A Fábiánics Kastély**** a Nyugat-Dunántúli régióban, Zala megye szívében, erdővel borított dombhátak tövében áll. A 76-os főút mellett, Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz gyógyfürdő, valamint Kehidakustány, Zalakaros, Zalaegerszeg termálfürdők közelében található.

A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyző építtette. Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza, az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.

Az épület egyetlen része - amely nem igényelt teljes rekonstrukciót - a cseh-süveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas, 300 nm-es étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival!

Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, 16 személyes étkezőterme, 150 fős grillvendéglője, bográcsozásra, szalonnasütésre is alkalmas teraszhelyiségei kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.

A gondtalan wellness élményről szabadtéri úszomedencéje, valamint a fürdőházban található pezsgőfürdő, merülőmedence, finn és infraszauna gondoskodik.

A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves ősparknak, amely különböző rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot!

A Kastély mellett 4 hektáros, 10 éve telepített Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt, több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyűjteményünket!

Válasszon programjaink széles palettája közül!

- borkóstolás

- életmód tábor

- Etka-Jóga és léböjt-kúra szakemberek vezetésével

- horgászás napijeggyel a misefai tavon és

- teniszezési lehetőség.

Várja Önt is sok szeretettel a Fábiánics Kastély****!

H-8935 Misefa, Béke u. 2.

fabianicskastely@gmail.com

www.fabianicskastely.com

Tel.: 06-30-599-3215

06-92-367-009

www.facebook.com/misefakastely/