Aktív tavasz a soproni Lövérekben


Természet, wellness és ünnepi programok a Hotel Lövérben

Érkezzünk bármelyik tavaszi hónapban, abban biztosak lehetünk, hogy a soproni Lövérek csodálatos természeti környezete és madárcsicsergős hangulata rabul ejt minket. Márciusban már a pattanó rügyek és az egyre hangosabb madárkák, áprilisban a virágzó lombok és cserjék, májusban pedig az illatos gyöngyvirág követeli a figyelmünket, ha sétára indulunk a Hotel Lövér melletti erdőben. Egyszerűen muszáj, hogy naponta sétára induljunk és élvezzük a kristálytiszta alpesi levegő és a mozgás élményét. Hetente több alkalommal csatlakozhatunk a Hotel Lövér vezetett túráihoz, melyek izgalmas célpontjai Sopron sokat emlegetett kilátói és helyszínei.

Kint vagyunk a természetben a szálloda pihenőparkjában olvasgatva, vagy a játszótéren foglalatoskodó gyerekekre vigyázva, de akár bátorságpróbát is tehetünk a közeli kalandparkban és a Károly-kilátó melletti boszorkányos erdei tanösvényen. Kicsiknek és nagyoknak is jót tesz az erdei séta, oly sokat voltunk télen a szobában! Élvezzük ki a tavasz minden percét, és kiránduljunk családunkkal, például a népszerűségi listák élén található Familyparkba, az interaktív családi vidámparkba, ahová a Hotel Lövér vendégeként, a szálloda recepcióján gyermekkedvezménnyel vásárolhatjuk meg belépőinket. Húsvétra kinyit a Fertő-tó is, hogy kerékpáron vagy hajóval fedezhessük fel ezt a világörökségi helyszínt, ahol nemcsak a borok finomak, de a táj is meseszép.

Az idei év újdonsága a Hotel Lövérben a napi animációs programok bővülése. Hétfőtől szombatig napi több alkalommal lehet csatlakozni a gimnasztika és vízi torna programokhoz, esténként kártyázás és társasjátékozás szerepel a lehetőségek között, de van pingpong verseny és közös erdei futás is. A  vasárnaptól péntekig foglalható Szenior napok csomag vendégei nagyon örülnek ezeknek a szervezett programoknak, hiszen a jó társaság és  vidám hangulat garantált!

Apropó, tavaszi ünnepek! Az idei első, teltházas húsvéti hosszú hétvégét gyorsan követi május 1. és Pünkösd, bő egy hónapon belül tehát háromszor is lesz alkalmunk wellness pihenésre, például Sopronban, a Hotel Lövérben. A tavaszi természet minden csodája mellett kényeztethetjük magunkat wellness masszázzsal, sóbarlanggal, kozmetikai kezelésekkel, és természetesen a vizes örömök sem maradnak el a szálloda pezsgőfürdőjében, szaunáiban és medencéjében. A napfürdőzés szerelmeseit az 5. emeleti napozóterasz várja, az árnyas fák alatt szunyókálókat a szállodai pihenőpark. Kulináris élményekről a szálloda bővített félpanziós ajánlata gondoskodik, napjában három alkalommal is. A büféreggeli bőséges, a déli levesebéd könnyű, a büfévacsora pedig mennyei, főleg, ha zamatos soproni borokkal vagy hűvös soproni sörrel is megkoronázzuk.

Nemcsak a hosszú hétvégék alkalmával érdemes beterveznünk a soproni Hotel Lövért, érdemes megcélozni már 1 éjszakás wellness pihenésreés legalább 4 éjszakás Lövér üdülésre is. A lövéri fenyveserdő tárt karokkal várja a természetközeli pihenés kedvelőit, segít kikapcsolódni a hétköznapok mókuskerekéből, egészséges mozgásra sarkall és vitalitással tölt fel. A szálloda családias hangulata és kényelmi szolgáltatásai pedig derűre hangolnak, akárhányszor is lépünk be a Hotel Lövér kapuján.
www.hotellover.hu