Dr. Házi Edina:Szeretnék támogatást és segítséget nyújtani


A jelenlegi helyzet okot adhat a pánikra, mégis azt gondolom, hogy a higgadtság jelenti a legnagyobb segítséget. Sok infót olvasunk pro és kontra, mégis az igazi segítség nagyon kevés. Szükség van rá.

Amit írok, az a személyes véleményem, kérlek eszerint is kezeljétek! 

 
 • a vírusok viselkedését tekintve, ha elterjednek, akkor idővel mindenhova eljutnak, hozzánk is

 • a kérdés, hogy mikor elér hozzánk, vagy a szeretteinkhez: milyen koncentrációban jut el, és milyen a mi állapotunk ennek a befogadására

 • ezért szerintem a legfontosabb az, hogy a szervezetünk immunrendszerének védelmét a legjobb formába hozzuk, mire a vírussal találkozunk 

 • készüljünk fel a vírussal való találkozásra és tegyük meg a tőlünk telhetőt, hogy a koncentrációját csökkentsük

TANÁCSAIM

 

 

 • A hírek alapján a kínai orvosok tapasztalata az, hogy a magas dózisú C-vitamin (5 gramm intravénásan adagolva.) még a kritikus állapotú korona vírusos betegeken is segített.
  Ez azt üzeni nekem, hogy annyi C-vitamin-t egyek, amennyit csak bír a gyomrom és a vesém. Javaslom, hogy kombináljátok a lágykapszulás C-vitamint az 1000 mg-os tablettás C-vitaminnal, amit akár 4+4 db-ig is növelhetünk, ha bírjuk! Kiváló megelőzés.

   

 • probiotikumok folyamatos szedését hasznosnak tartom. Segíti az immunrendszer védekezését. Én a Normaflore Extrát tartom a legjobbnak.
  Napi 1 ampulla. 

   

 • Az illóolajok nagy segítők. Kiválóan tisztítják a teret, de belsőleges használatra is alkalmasak, hogy a testünket erősítsük velük. 

  normál tisztaságú illóolaj folyamatos gőzölése tisztítja a levegőt zárt térben Vírusölőként alkalmazhatjuk a szegfűszeget, eukaliptuszt, borsmentát, kubebaborsot vagy a teafát. Még jobb, ha kombinációkat használunk.

  gyógyszerészi tisztaságú illóolajokat alkalmazhatjuk belsőlegesen, de csak bio tisztaságú olajokban oldva javaslom. Szerintem a lenmagolaj és a szezámmag olaj a legalkalmasabb alap olajnak, de más olajakkal is működhet. A szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz illóolaj kombinációt alkalmazzuk leginkább vírus ellen, de ha érzékenység áll fenn, vagy várandóság esetén a borsmenta, teafa, eukaliptusz is kiváló lehet. Dózis: 70% alapolaj + 3x10% gyógyszerészi tisztaságú illóolaj. Használat: Nyálkahártya ápolására. A szájba cseppentve kiváló alap fertőtlenítést ad, és a nyálkahártyán jól fel is szívódik, hogy a sejtjeinkben is hasson. 1 - 2 csepp elegendő, inkább a gyakoriság fontos. Legjobb: Negyed / fél óránként kortyolunk folyadékot és utána 1 csepp keveréket eloszlatunk a száj nyálkahártyán. Várandóság esetén tilos használni a fahéjat!

 • Véleményem szerint a szájmaszk amennyire hasznos tud lenni szükség esetén, annyira káros is lehet. Ha egészségesek vagyunk, a friss levegő, a tüdő teljes átlégzése légzőgyakorlatokkal naponta többször sokkal hasznosabb. A Bio scan szerint az emberek 99%-a felszínesen lélegzik, és a tüdőtérfogatásnak az 1/3-át lélegzi át, így a 2/3-ban pang a levegő és helyet ad a fertőzésnek.

 • Ezeket az olajkeverékeket eddig a kezeléseinken részt vevő pácienseinknek ajándékoztuk, hogy védjük őket és terapeutáinkat

  Az illóolaj keverékeket elkészítheted magad is, de megrendelheted tőlünk gyártói áron.

   

  Használat: bőr és nyálkahártya ápolására. A szájba cseppentve kiváló alap fertőtlenítést ad. 1 - 2 csepp elegendő, inkább az alkalmazás gyakorisága fontos. Legjobb: Negyed / fél óránként kortyolunk folyadékot és utána 1 csepp keveréket eloszlatunk a száj nyálkahártyán.

  Bio Lenmagolaj + Szegfűszeg, Fahéj, Eukaliptusz

  10ml  1290 Ft

  Intenzív antiszeptikus, vírusellenes hatóanyagot tartalmazó illóolajok a szájnyálkahártya védelmére. 

   

  Bio Lenmagolaj + Borsmenta, Teafa, Eukaliptusz

   

  10ml  1290 Ft

   

  Intenzív antiszeptikus, fertőtlenítő és vírusellenes hatóanyagot tartalmazó illóolajok a szájnyálkahártya védelmére. Javasoljuk fahéjra, szegfűszegre érzékenyeknek. A várandós hölgyek óvatosan használhatják a borsmenta illóolaj miatt. 

   

  MEGRENDELHETŐ:https://www.drhaziedina.com/