Golenya Ágnes: HOLLYWOOD, META-SZERELEM


Egy különleges szerelem története, mely Los Angelesben, Hollywood városában lobbant – ismét – lángra. Ám Hollywood életérzésével teljesen – és természetesen szándékosan – ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata.

A történet ugyan önéletrajzi valóság-elemeken nyugszik, ám az író korábbi regényeiből jól ismert csavarintással a szereplőknek ismét saját sors-szálakat is sző, mellyel már nem az egyéni, hanem az általános emberi kérdéseket boncolgatja: tudjuk-e egyáltalán, mi a szerelem és mi végre adatott az embernek ez a kozmikus varázserő?

 

Egy magyar írónő és egy, még fiatalon a szocializmusból Amerikába disszidált magyar férfi mesés ám sors-szerű egymásra találásának a történetéből elevenedik az olvasó elé egy életeken átívelő szerelmi történet, két lélek karmikus csiszolódása, melyből feldereng az emberi kapcsolatok kozmikus jelentősége és sorsformáló ereje.

 

A több idősíkon futó életek díszletét különböző korok megrázó eseményei nyújtják, így az írótól megszokott kutatói tényfeltárás egy csemege-ráadás az eltitkolt történelem rajongóinak.

 

Kifejezetten nem csak hölgyolvasóknak!

 

Megvásárolható:

MAGYARORSZÁG ÉS ERDÉLY KÖNYVESBOLTJAIBAN ÉS ONLINE IS!

 

 

 

KIEMELT TERJESZTŐ

 

 

Szkítia-Avantgard Könyvesbolt és Antikvárium

 

BIGBANDI.HU

 

Nagy András,

Szolnok, Baross u. 3.

 

AKÁR INGYENES FUTÁRPOSTÁVAL, KEDVEZMÉNNYEL KÉRHETI MAGYARORSZÁGON

 

BANKKÁRTYÁJÁVAL INTERNETEN BIZTONSÁGOSAN, INGYENESEN FIZETHET

 

TÖBB KÖNYVEM VÁSÁRLÁSA ESETÉN TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

 

Telefon: (36) 56- 414-834

 

 

KAPHATÓ TOVÁBBÁ

LÍRA ZRT. 

 

és ANIMA könyvesboltjaiban

BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

 

LEGYEN ÖN IS KÖNYVTERJESZTŐ!  

KÖNYVTERJESZTŐK, KÁVÉZÓK, ART GALÉRIÁK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT KERESEM KÖNYVEIM TERJESZTÉSÉHEZ.

 

EGYÉNI TERJESZTŐKET IS VÁROK, ELSŐSORBAN A DUNÁNTÚLRA. SZÁMLAKÉPESSÉG ÉS NAGY KAPCSOLATI HÁLÓ MÁRIS PLUSZ BEVÉTELT HOZHAT ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK.

 

 

KÖSZÖNÖM ÉRDEKLŐDÉSÉT!