Megnyitják kapuikat a Hegyvidéki Úszóiskola nyári táborai


A Hegyvidéki Úszó-és Sport Mix tábor keretében úszó-, kézilabda-, és szinkronúszó tábort szervezünk a gyerekeknek 10 turnuson át.

2020. június 15. és augusztus 28. között megnyitjuk 6. nyári szezonunkat egyhetes tábori turnusainkkal és intenzív délutáni tanfolyamainkkal.

A HEGYVIDÉKI ÚSZÓISKOLA NYÁRI TÁBORA teljes erőbedobással készül, hogy 2020-ban is megnyissa kapuit és a gyermekek önfeledten élvezhessék újra az úszás örömeit.  Továbbra is változatos sportprogramokkal, kirándulással várjuk a részvevőket a nyár folyamán.

2020-ban a Hegyvidéki Sportközpont 2 különböző helyszínen várja  a táborozókat.

A koronavírus-járvány miatt a korábbi években megszokott nyári táborok közül nem kerül megszervezésre a méltón népszerű szántódi, és szigetszentmártoni nyári tábor.

Amint oldódik a járvány miatti veszélyhelyzet és az erre vonatkozó rendelkezések lehetővé teszik, a Hegyvidéki Önkormányzat a nyári szünetben a szokásos módon biztosítani kívánja az iskolás gyermekek részére a napközis táborozás lehetőségét a Hegyvidéki Gyermek- és Ifjúsági Táborban (Mátyás Tábor).

A nyári napközis táborral kapcsolatos információkról, az esetleges változásokról itt érdeklődhetnek: www.hegyvidek.hu/elet-a-hegyvideken/oktatas-neveles/tabor

 

Cím: 1122 Budapest Városmajor u. 29.

Jelentkezés: +36 70 490 3045

(Hívható: munkanapokon 9.00-18.00-ig)

Web: www.hegyvidekiuszoiskola.hu

Email: info@hegyvidekiuszoiskola.hu

A MÁTYÁS TÁBOR 2020-ban is szeretettel várja a hegyvidéki és Budapest más kerületeiből érkező kisiskolásokat. A turnusok végleges időpontja még tervezés alatt,  ám a jó hangulat és a sok móka idén is garantált.

A legfrissebb információkért kérjük látogassanak el az alábbi honlapra: www.hegyvideksport.hu/hegyvideki-matyas-tabor/

Cím: 1125 Budapest, Mátyás Király u. 53./b

Elérhetőség: +36 1 376 6092 (csak a tábor ideje alatt hívható)

További információ: +36 1 212 2945

Nagy szeretettel várunk mindenkit nyári programjainkra!